onsdag 17 november 2010

Bilder, Avatar och drömmar...




















03,30 Vaknade av en molnande värk i nedre delen av magen, de kan väl inte var på gång än, kan de vara så kallade förvärkar?
En kickboxningsmatch mot mina revben är nästa pina, vad är problemet, knytet som varit så snällt igenom hela graviditeten börjar nu ta ton, jobbigt.  Men tänk vad otroligt de ligger nu en helt färdigutvecklad människa i min mage. De kan man tänka på mer än en gång, och ändå begriper man det inte. Vilka under man får vara med om.

Har varit och hämtat mina magbilder i dag, dom var väldigt fina tycker jag.
Ganska nöjd med min lilla mage,och när man hör många andra som varit gravida som knappt kan röra sej sista tiden och har ett hemskans jobb med att vända sej i sängen om nätterna, jag har inga problem och det är jag tacksam och glad för.
Men jag får det kanske till förlossningen fast jag har en vision om att det bara kommer att säga slurp sen är det klart. Dream on va...

Har varit hos min dola och hittat mitt eget pandora i avatar, det var en härlig och märklig känsla, hoppas jag kan hitta dit där igen, men träning ger färdighet. Avslappnande och fokus på andningen började de med och vips så var jag i min egen värld. Så den upplevelsen får vi tacka för. Har även fått klart för mej vad som ska packas i den lilla berömda väskan, de kan kanske var dax att förbereda de nu.

I morgon är det så dax för ett litet samtal hos psykologen igen hoppas nu inte de blir inställt, för jag har bjudit in min sk fru dit och nu är det sista chansen för henne. Efter morgondagen så stängs alla dörrar, jag har nu stäckt ut mina armar och haft min famn öppen för henne i två månader och hon har inte vilja komma in i den.
Jag har till och med uppvaktat henne den första månaden och ändå har hon inte fattat vad hon betyder för mej och vårt barn, men som några vänner sagt till mej, det är hon som varit otrogen mot dej, så det är hon som ska krypa för dej och be att få komma tillbaka. Jaja sa jag men man måste ju försöka, och de har jag nu gjort. Och som sagt efter i morgon är det då färdig försökt. Men drömmen är i liv tills det motbevisats att hon inte kommer. Men jag är lite nervös, tänk om hon kommer, kan vi då lyckas?
För brustet rep kan ju knytas ihop, men knuten sitter ju kvar.
Men viljan finns där iallafall från mitt håll.


Blåsig kväll i Jockarp.

1 kommentar:

  1. Mysigt att ha dig vilande på min soffa.
    Hoppas du packade väskan.
    kram gumman/doulan

    SvaraRadera