torsdag 4 november 2010

Döden hade varit de bästa....

Idag var de sjätte gången som jag var hos psykologen sen jag blev bedragen och lämnad.
Det var tänkt att vi skulle prata om förlossningen, men det är lätt att samtalen tar stickvägar och dom vägarna handlar enbart om de grymma som jag och mitt ofödda barn blivit utsatta för.
Psykologen menade på även idag att det är en fruktansvärd sits jag blivit satt i, och att det hade varit lättare om min sk fru hade avlidit i en sjukdom eller i en olycka.
Då hade det varit lättare att förstå och bearbeta att man blivit lämnad, då hade ett sorgearbete påbörjats, och man hade vetat att hon aldrig mer skulle finnas i våra liv.
Men i detta fallet så finns det ju en chans att hon skulle kunna tillfriskna och komma på vilket fruktansvärt övergrepp hon gjort mot oss.
Vi pratade även mycket om de som jag kommit fram till vad det gäller att när knytet är ute så är även hon det .Och då kommer jag ju ha så  mycket annat att tänka på och de ska bli helt underbart. För just nu kommer jag inte framåt och det är enligt psykologen för att jag inte fått något ordentligt avslut på förhållandet, ingen vettig, rimmlig förklaring till varför hon lämnat oss.

Jag har ju mina egna funderingar till varför hon inte gett någon förklaring och det är helt enkelt så att hon inte själv vet varför, där av alla lögner och försök till smutskastning, som dock inte verka gå hem.
Ja att de möjligt vis går hem i hennes egen familj, de är ju inte så konstigt för dom har ju inte velat se vad hon gjort,eller höra vad jag har att säga om de hela, vilket givetvis inte ska behövas, hennes handlig säger ju allt.
Men blod är ju tjockare än vatten hur irrationellt beteendet än må vara, men med tiden kommer nog även dom få se att dom gått på världens nit. Och jag kan knappt bärga mej tills den dagen kommer, då gäller det att hålla i hattten.
Med lögner kan man kanske ta sej framåt i livet men aldrig tillbaka.

Eftermiddagen tillbringade jag med min nästkusin, vi tog en promenad med hundarna och sen var det fika och en välbehövlig datorutbildning för hela slanten, de tacka vi för. Hon är väldigt pedagogisk.
Vi fick ta en fika till när det dök upp ett par jobbakompisar till mej som var kaffesugna, här snackar vi oväntat besök.
Tog en lite sväng på berget med min bror också innan mörkret föll över Jockarpscity, och sen blev det pannkaksfest men ungarna, härligare avslutning på dagen får man ju leta efter...

Fin dag i Jockarp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar