tisdag 9 november 2010

Hipp hurra....Allt går att fira.


De sista som hände innan läggdax igår var att jag kollade på ett program på tv som handlade om äldre damer som bodybuildade, de var helt sjukt som dom såg ut. Såg ut som karlar och en del lät som en hel karl med, tycker nästan synd om dom. Klart dom har ju valt de själva, men något sjukt är det när en dam på 50+ håller på sådär.
Innan dess var det prat i telefon för hela slanten. Hemskt vad tiden går snabbt när man pratar med vissa människor, visserligen hade vi som vanligt mycket att reda ut, alltifrån droger och spelberoende till att göra barn, ganska stort svängrum där kan tyckas, men det är väl de som kallas själva livet.
Efter 2timmar och 20 minuter med luren i örat sa vi slutligen godnatt till varandra, och hade de inte varit för att jag blivit av med en av hundarna så hade de förmodligen blivit nån timme till.

Dagen idag startade med ett besök på mvc, jag hade skött mej, väger nu 73 kg, 11kg sen invägningen i vecka åtta nu fattas de bara ett kg till så är jag upp i samma vikt som jag var för sju veckor sen då min fru beslöt sej för att lämna mej.
Hjärtljuden idag tyder tydligen på en flicka, men magen ser ut som om jag väntar en pojk sas de, ja de är inte lätt när det är 50/50. Till och med blodvärdet var bra idag 122, de har pendlat mellan 90-100 hela tiden, så de är ju possetivt.
Vi pratade mycket om förlossningen idag, och om smärtlindring, och barnmorskan menade med på att de är inte lätt och veta vad man behöver för smärtlindring förens man är där, men de kan vara bra att känna till dom olika metoderna, får väl bli att läsa på lite då.
Sen skulle jag fylla i något sorts formulär till försäkringskassan, de skulle även fyllas i namn, person nr, och telefon nr på partnern, Hmmm vad skulle jag skriva där? Vi är ju trots allt gifta än.. Jag skrev namn och sen skrev jag att vi för tillfället hade separerat, vad tycks om de? Det är en knivig situation det här, men vem har sagt att de ska vara lätt.

Förövrigt är det idag exakt 5 år och 4 mån sedan jag träffade min livs kärlek, jag har firat den dagen sen första månaden, till min sk frus stora förtret, för hon glömde nästan alltid de, ibland sa jag inget förens vi skulle lägga oss på kvällen, för jag vill ge henne en ärlig chans att komma ihåg det, men oftast var det jag som fick säga grattis, hon blev lika besviken varje gång att de inte var hon som var först. Nu mera har vi ju flera dagar som skulle firas, den 9:e då som är att vi träffades, den 12:e då förlovade vi oss på ett underbart maldiverna. Och sen har vi den 27:e med, det var dagen vi gifte oss i ett soligt stockholm Sen kan vi även plussa på med att vi plussade den dagen och vi var så lyckliga.
Allt detta firar vi nu med att äntligen hitta skilsmässopapprerna i brevlådan, men så lätt ska de inte gå, med tanke på att jag köpt åtta st spermier depåer i Danmark som vi står på bägge två så kommer jag inte skriva på förens hon skrivit över dom på mej. För vad ska hon med dom till hon är ju uppenbart inte intresserad av barn.

Idag kommer mina föräldrar hem från sin resa i usa, de verkar som om allt gått bra, förutom att inte väskorna var med, men de är ju skönt att slippa bära på dom, kommer väl hemkörda sen en dag. Nu ska jag köra och hämta dom på stationen...

Mycket på spisen i Jockarp

1 kommentar:

  1. jag gissar på en flicka! :)skönt att värdena går åt rätt håll, kan tänka mig att det inte är lätt att hålla reda på alla de här olika smärtlindringsvarianterna som finns.
    hälsa dina föräldrar, antar de har lite jetleg :)

    SvaraRadera