fredag 5 november 2010

Jag är på väg.....framåt.

Väcktes av en reäl tungkyss alá norfolkterrier, kl 05,30, den var varken sensuell eller uppskattad, men så blir det om man ligger och drar sej.
Ju längre man sover ju kortare blir ju livet, så upp och hoppa.
Utfodring av djuren och en promenad gör att man blir redo att möta dagen med nya ögon.

Har varit hos en arbetskamrat på förmiddagen, han har skadat sin hand illa på jobbet, men han är en riktig fighter, många långa turer till handkirurgen i Malmö har det blivit, men han kämpar på.
Det är annat de än vad man kan säga om min sk fru, hon är nu mera enbart intresserad av att få med sej halva barskåpet, men halva bebisen då, vill hon inte ha den??? Vi prioriterar helt klart olika saker, men vi tänker ju sällan på vad vi har, men de man saknar tänker man på, och hon saknar väl en reäl fylla då, så tolkar jag det.

Jag funderar mycket på var skilsmässopapprena har tagit vägen, hade ju varit bra om dom kunde infinna sej här någon gång så man kan skriva på. En fru vara bara så länge äktenskapet håller, men en ex-fru har man för alltid, undrar om hon tänkt på de, tvivlar starkt på de, frågan kvarstår, varför gifta sej när man vill skilja sej tre veckor senare, Hmmm ekvationen går inte i hop..Eller ?

Men just nu känns det som om hon är ett glashus och jag är en sten, tiden börjar bli knapp, hennes dagar är räknade, på många olika sätt.
Och jag känner att mitt hjärta inte värker så mycket längre.....Hon kommer att ångra sej på många olika sätt.
Kanske hon vaknar upp en dag och kommer på allt hon har förlorat en underbar och fantastisk fru sen kan vi ju plussa på världens åttonde underverk som snart ska komma, vilken som förövrigt har uppvisning i lilla magen nu :-)

Eftermiddagen tillbringades med ett par vänner och deras fantastisk två söner, det var full fart i Jockarp vill jag lova, deras lille kille och min hjälte/hjältinna, kommer nog få mycket skoj i hop, ja mammorna med föresten.

Sen bar det i väg på gratismiddag igen, jag behöver aldrig handla mer känns det som, och i morgon kväll blir det middag i mörrum...

Även fått iväg en del mail idag som är väldigt viktiga för min framtid, jag för andras framtid med, de ser ljust ut på Vilhelmssonska fronten och det tacka jag mitt kontaktnät för.
Jag är stark och jag har en jävulsk plan....Jag tror att jag smider mina vapen när ingen ser. Och varje utgång är en ingång till något annat.. Den som lever får se.

Lyxkväll i Jockarp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar