söndag 28 november 2010

Mys, bröst och systrar....

Natten har varit lugn och skön, Mollie ligger på min mage hela nätterna, och jag skiter fullständigt i att en del människor tycker att dom ska ligga i sina egna sängar, Mollie är lycklig på min mage och det är det viktigaste.
Jag hoppas att denna lyckan håller i sej,och att hon fortsätter vara denna lilla lyckliga snälla dotter,  men det borde det ju med tanke på vilken snäll mamma hon har,hehe.

Uppstigning halv 8, matning, bytning och påklädninge, sen bar det av på en förmiddagspromenad på berget. Och idag har vi tittat ut en julgran som vi ska ha ute, den blir nog jätte fin. Jag känner att vi börjar få in lite små rutiner. Ca: en timme på berget gör under både för henne och mej, det blir ofta lite soffhäng när vi kommer hem i den varma stugan igen, och då ligger vi bara och myser och prata.

Idag har morfar varit här och hjälpt oss med julstämningen, sju nya julstjänor skulle upp i fönsterna.
Egentligen är jag inget fan av julen överhuvudtaget, tycker att det är enbart jobbigt och ett påhitt för att vi ska konsumera en massa.
Nej lillpojken Jesus vet nog inte vad han ställde till med när han föddes den där dagen .
Men nu när man har barn så får man ta sej i kragen och försöka få till lite julstämning, för Mollie ska ju inte behöva lida för att hennes mamma dissar hela jul påhittet....

Sen är det de här med bröst och mjölk, just nu känns det som om jag skulle kunna föda upp halva afrikasbarn på min mjölk och att Lolo ferrari kan gå och gömma sej någonstans. Det är helt sjukt vad kroppen förändras när man blir mor.
Men nu är jag snart nere i matchvikt igen, ställde mej på lilla vågen idag och den stod på 64 kg, så ett par kg till och spänna till skinnet lite över magen så ska nog pink magen vara på plats innan beachen 2011.

Jo och sen var det ett litet brev som har kommit till mej medans jag varit på BB, ett litet märkligt brev där det stod stämning....Detta blir bara smutsigare och smutsigare, tydligen kan man skicka i skillsmässopapprerna igenom tingsrätten för att dom ska skynda på ärendet, men jag har ändå sex månaders betänketid på mej så jag förstår inte varför hon gjort det, för det går inte snabbare för det. Var det ett försök till att skrämmas?      
Synd för min sk fru i så fall, jag räds ingenting som har med henne att göra, hon kan inte göra mej mer illa än hon redan gjort.
Eller kan det kanske vara så att hon inte vill träffa mej och mitt lilla underverk så det är därför hon går igenom tingsrätten, jag jag får bara fler och fler frågor vad det gäller henne och hennes beteende. Men vi måste träffas vare sej hon vill det eller ej, hon har saker som är mina och jag har saker som är hennes.
Och jag förstår att hon inte vill ses, för när hon till och med måste gömma sej när hon är i någon butik och inte kunna uppföra sej och prata med folk hon känner, så måste hon må fruktansvärt dåligt, inget högt huvud där inte och nej det är inte konstigt....

Och vad det gäller min sk "syster" som sååååå gärna ville bibehålla kontakten med mej även om mitt förhållande var över med hennes syster, så blir jag faktiskt spyfärdig, att det finns så fega sjuka människor och att dom har funnits runt omkring mej i fem års tid, de fattar jag inte...Sjukare människor får man leta efter. Om nu "syster" gillar mej såååå mycke, varför har hon inte grattat mej till underverket eller höra av sej, jag vet ju att hon vet att Mollie har kommit till världen.... Men kan det vara som så att hon skäms för sin riktiga systers beteende???
Nej det tvivlar jag på, för alla dom lögnerna hon spridit ut om mej såna lögner kan bara en person som har samma blod i sej  köpa och dom har köpt dom rätt av....Återigen HANDLING säger mer än ORD. Jag blev lämnad nygift och höggravid...

Men en vacker dag om dom nu mot all förmodan själva skulle bli gravida så kanske, men bara kanske kan dom förstå vilket helvete jag har gått igenom pga deras systers handlinga.
Och risken är ju inte så stor att dom själva ska bli utsatta för detta som nu jag blivit utsatt för.
För som väl är så är det ju inte så många människor i vårt land som beter sej så fruktansvärt fegt, omoget, egotrippat och sätter andra människor i en sits som dom absolut inte själva har någon möjlighet att påverka och tar livet med en så lätt klackspark som nu min sk fru gjort i detta fallet..

Hon lär nog leva ett lyckligt liv.
Julstämning i Jockarp..

3 kommentarer:

  1. Ellie ligger på min mage fortfarande,dock inte hela nätterna,och julen är definitivt inte min helg heller,men för barnens skull så..Det kunde varit jag som skrev de inledande raderna.. :) Må fortsatt väl och ta hand om dig,-och prinsessan,så klart! :)

    SvaraRadera
  2. Usch ja vilket helvete du måste haft.Tur att du har lilla sessan som muntrar upp dig. ville mest bara skriva att jag blir så rörd och förbannad av det du skriver, en dag i taget och allt kommer fixa sig till det bästa. ta hand om er! :)

    SvaraRadera
  3. Tycker du gör helt rätt i att följa din magkänsla om tex var lilla Mollie ska sova. Skönt att du så snabbt har fått rutiner och vilka härliga rutiner! :)
    Jisses vad snabbt du närmar dig matchvikt, jag får nog lägga på ett kol nu ;)
    KRAM!

    SvaraRadera