onsdag 29 december 2010

Mysdag...

Dagens klipp

Jag fick ett mail från en kramgo människa som hade en vän som råkat ut för ungefär samma sak som jag har blivit utsatt för.
Och jag som trodde och hoppades på att jag var ensam om detta gymma, men nej då.
Jag kan ju inte säga att jag blev glad av att läsa det, men samtidigt är det lättar på nåt vis att det inte bara är min sk fru som är så sjuk. Utan att det faktiskt finns fler och fler och fler personer som beter sej så illa mot sina medmäniskor.
Hon skriver att det är och kommer alltid att vara obegripligt för henne hur man kan lämna sin fru och sitt barn, hon har helt enkelt slutat att försöka att förstå, för det går inte.
Jag önskar bara att jag hade kunnat slutat att försöka förstå.
Livet hade blivit betydligt lättare att leva då, för livet vill väl ingen illa, men nog kan det göra ont alltid.
Och jag är så trött på den smärtan.

Men visst skrattar jag och visst gläds jag av allt fint som händer runt omkring mej.
Men det ligger ändå något sorgligt över mej, något som gör att man inte känner sej helt hel och tillfreds.
Det är samma sak med människor, jag träffar och pratar med vänner varje dag och jag mår bra av det, men det är ändå ensamt på något vis, det är väldigt svårt att förklara, men det är som om man har en hund, man vet att den väntar på en när man kommer hem, och när man kommer hem så känner man glädje av att se hundens glädje.
Man vet om att man har den andra halvan och man känner en glädje över det ,så därför tänker man inte så mycket på de, man förväntar sej helt enkelt att de alltid ska vara så, att någon väntar en.
Så det är väl därför jag känner av ensamheten trots att ja inte är ensam. Det är ingen som väntar oss....Och  det gick så fort, för fort.
Väldigt flummigt, men känslor är flummigt, och mina är för tillfälligt extremt flummiga.

Idag har vi iallafall haft en mysdag i Kristianstad med bästa dolan. Det skulle ju reas idag med, vi var inte ute efter något särskilt, så vi hängde på café ett par timmar och bara snackade och tittade på folk, vi pratade om allvarliga saker och om en del inte så seriösa saker.
Det är skönt att bara vara ibland. Och som min vän sa, man behöver inte prata jämt...
Även om de lätt blir så.
Mollie hade de bra i sin vagn och hon var även vaken en stund på fiket, hon satt och kollade på julstjärnorna som hängde så fint i fönstret, de verkade som hon med hade en fin dag.

Vi gjorde ett litet rea fynd till slut, jag trodde knappt att det var sant att jag skulle lyckas med det konstverket.
Men döm om min förvåning, den sista affären vi gick in i, där stod dom, dojorna som vi väntat på. 30% avdrag, vilket klipp, så nu stoltserar jag med ett par nya Björnborg dojor, lite tunna dock för detta vinterväglaget, men det blir väl en vår någongång.
Mollie gjorde med fynd idag, hon fick gåvor från olika håll, så nu mera ska de idrottas här hemma i stugan, hon fick ett fint gym, de kan hon ju använda när jag cyklar, sen fick hon en ny liten fin klänning och lite annat smått och gott, en bra dag helt enkelt.

Kvällen avslutades med att min kära nästkusin var här och hängde i soffan, hon hjälpte mej med att installera lite nytt godis till min dator, så nu är den grymmare än grymmast.
Hon tog lite bilder på hjärtegrynet med, de ska bli spännande att se resultatet.

Nu är det gonatt för det är en stor dag i morgon.....


Café häng..

Jockarp.

4 kommentarer:

  1. Tack själv för en härlig kväll bästa nästkusin!!! Detta får vi göra om snart igen. Får ju spinna vidare på våra idéer!! Fixade lite med ett par av bilderna.
    Känslor är inte svartvita, tyvärr, utan oftast en gråzon som gör det så mycket svårare. jag tycker du är MYCKET STARKARE nu.
    Såg dina nya pjucks, men glömde att kommentera dem så jag gör det det nu: SNYGGA!!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Coola dojjor !! jag har vita BB dojjor med rött på de är underbart sköna...så jag längtar lite till våren då jag kan ha dem igen. Grattis på födelsedan förresten (det kunde du väl ha kläckt ur dej??):) kram

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Jag känner mig träffad ;)
    Det gör mig glad, för då vet jag att jag på något sätt påverkat, eftersom du minns mina mail :)

    Skriver mer på det andra stället ikväll!

    Och du, jag tänker på dig och din gullunge:)
    Kramgoa kramar ;)

    SvaraRadera
  4. Tack för en riktigt mysig häng dag <3 älskar er <3

    SvaraRadera