torsdag 13 januari 2011

Till min sk fru och hennes fega bihang....

Ja idag blir det ett litet annorlunda inlägg.
Det har framkommit både det ena och det andra, så därför ska dagens inlägg handla om en uppmaning till min sk fru.
Igår kom det ännu en anonym kommentar här på min blogg, en kommentar som jag kan räkna ut vem som suttit bakom pennan på den.
Men som givetvis inte vågar stå för vem de är...

I kommentaren så stod det att personen tyckte att min sk fru var modig, mogen och hade ett bra självförtroende som vågade lämna mej och detta lilla barn för att följa sitt hjärta och flytta till stockholm.
Modig att påbörja ett nytt förhållande när man är nygift. Och väntar sitt första barn. Hmm
Jag tycker absolut inte att det är modigt att vara otrogen eller att lämna sin fru och sitt barn.
Jag tycker att det är ett helt sinnessjukt beteende.
Du som skriver i kommentaren måste ha missat en väsentlig del i din uppväxt och uppfostran, samma del som min sk fru missat, för när man gifter sej och skaffar barn så finns det ett visst ansvar som följer med det.
Man kan då inte bara med en axelryckning säga att nu vill mitt hjärta hit eller dit med mej och då följer jag det.
Utan man måste faktiskt stå för sitt agerande och handlande.

Det märkliga är ju att min sk fru ser på äktenskapet som något heligt ( hennes egna ord) Följde hon sitt hjärta när hon lovade mej evig trohet och att älska mej i nöd och lust.
Var det heligt att bedra mej några veckor senare, var det att följa sitt hjärta att lämna de barn man satt till världen.
Då måste hon ha de sjukaste hjärta jag någonsin hört om.
Jag tycker nog att det är brukligt att avsluta ett förhållande innan man påbörjar ett nytt, så resonerar jag.
Och jag är ganska säker på att dom flesta människor som har barn eller för all del något vett i huvudet tycker som jag.
Personen tyckte att jag skrev illa om min sk fru och att jag gjorde det för att få sympati, personen tyckte heller inte om att jag ältade detta hela tiden.
Personen i frågan gillar helt enkelt inte att läsa sanningen.
Nej det kan ju verkligen vara lite jobbigt att läsa min blogg om man nu tex är mor, far, syster eller kanske numera flickvän till min sk fru, men se ni, de rör mej faktiskt inte i ryggen hur jobbigt ni tycker att det är, ni är inte ens värda kattpiss i min ögon.

Det är min blogg och jag skriver vad som faller mej in.

Som jag skrivit innan så borde det inte finns en enda människa som har något innan för skalet som kan tycka att hennes handlande var rätt.
Och ni får gärna fortsätta med att försöka försvara er med att människor bara har fått höra min version av storyn.
För det första så är det inte mitt fel att det bara är min version som kommit ut.
Och för det andra är jag nog den person som vill ta del av den andra versionen mest av alla.
Och jag kan ju tilllägga att min version heller aldrig behövt komma ut i offentligheten om hon nu hade skött detta snyggt och inte bara flytt och fegat ut. Eller sprungit och gömt sej, nej du stå upp för det usla skamliga du gjort i stället för att ligga och lipa och tycka synd om dej själv.
Hur naiv är man om man tror att man ska kunna bete sej som hon gjort och att det inte ska bli några följder efter det.
Jag berättade att jag bloggade, och hon om någon borde ju veta vad resultatet kan bli om man har en intressant blogg, att man når ut till väldigt mycket folk med små resurser.
Jag har nu utnyttjat de, och har väldigt många trogna läsare.
Det kan ju vara lite jobbigt för henne.
Men hon är välkommen med sin version och att försvara och förklara sina sjuka val för mej, och försöka få mej att förstå varför hon gifte sej med mej, bara för att tre veckor senare hoppa i säng med en annan.
Förklara för mej varför hon ville skaffa barn med mej, jag var ju ingen överaskning precis, hon hade faktiskt levt under samma tak som jag i fem år.

Det intressanta i kommentaren var att det stod att hon följde sitt hjärta och flyttade till stockholm, det måste alltså vara en person som är hangarounds med min sk fru, för inte ens jag som är gift med henne visste att hon flyttat.
De enda jag skrivit i min blogg var att det var hörsägen att hon skulle flytta till huvudstaden.
Inte att hon gjort det.

Så du din lilla anonyma fega mus, skulle du kunna vara budbäraren från mej till min sk fru?
Det är så att vi har lite ouppklarade affärer ihop hon och jag.
De vore bra om du kunde meddela henne att ta kontakt med mej så vi kan lösa de lite smidigt.
Vi är bland annat fortfarande gifta som du kanske vet.
Hon kan ju be något förkläde höra av sej annars.
Men ni är kanske lika fega allihop.

Och jag undrar just varför det är så jobbigt att ta kontakt med mej eller att stå för vad man skriver.
Kan de kanske vara så att ni ändå djup där inne vet att det som gjorts här är otroligt egoistiskt, fegt och fel.

Och ni både fega hangarounds och ni andra som läst och läser min blogg, (jag vet att det är många) skulle jag vilja att ni funderar på vad jag blivit utsatt för och hur ni själva skulle må, reagera och agera om de handlade om er.
Kommentera gärna med några rader om dom känslorna ni fick, så får vi se om dom stämmer överens med hur mitt liv har sett ut efter hennes egoistiska val om att "följa sitt hjärta".

Nu ska jag fortsätta leva mitt liv som pågår, ett liv med Mollie. Min kärlek. Mitt allt.

Högt huvud i Jockarp.

17 kommentarer:

  1. Blir sjukt irriterad på den som kommenterat din blogg!! Vadå följt sitt hjärta?!?? Hade hon haft ngt hjärta så hade hon iaf tagit ansvar för sitt barn!! Jag menar hade en man gjort likadant mot sin fru och lämnat henne nygift och höggravid så hade han i allas ögon varit värsta grisen och det är precis var jag tycker om din sk fru! Ok om hon nu på 3 veckor insett att hon inte vill leva med dig så är det en sak (nu fattar jag ju i och för sig inte det heller men men det är som det är) men man överger inte sitt barn!! Biologiskt sett nej är hon inte hennes barn men beslutet är taget ihop om att skaffa barn och hon har varit med hela processen då räknas det definitivt som sitt barn! Nej din sk fru måste för fan inse att hon ska ta sitt ansvar för Mollie! Man kan alltid skilja sig från sina partners men man kan ALDRIG överge sina barn!!!
    Va stark Leonora, din sk fru förtjänar varken dig eller Mollie!!

    kram

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat Leonora!!
    Om det nu finns en annan version så slår den iallafall inte din.vad du nu kan ha gjort henne så slår det heller inte vad hon har gjort mot dig och Mollie.Vuxna folk beter sig inte så.
    Den där andra anonyma jävlen inte jag då va, kan ju sluta läsa denna fruktansvärt intressanta bloggen istället.
    Beundrar dig verkligen att du har ett sånt mod och ork.
    Kram från en trogen läsare.

    SvaraRadera
  3. Anna "Spinning" :)13 januari 2011 kl. 11:51

    U GO GIRL!
    Detta är som sagt din blogg så varför skulle hennes åsikt finnas här? Får väl skaffa sig en egen blogg då...
    Stå på dig Leo. Det dom sysslar med är bara dumheter.
    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Josefine Österblad13 januari 2011 kl. 11:56

    Tycker verkligen det är starkt av dig att skriva så öppet. Själv sluta ja att blogga just av den anledningen. För många som tyckte jag gjorde fel som skrev hur jag kände och såg på saker o ting. Önskar jag va stark nog att strunta i det. STARKT av dig Leo! =)

    Du kommer finna kärleken igen, kanske finns den närmre än du tror...

    Fortsätt blogga, vara stark och överföra dina fina värderingar på Mollie. Då kommer hon klara sig finfint i livet. Klara allt svårt, precis lika fint som sin starka mamma <3

    SvaraRadera
  5. Go girl!!

    ”Vår bok” verkar stärka både dig och mig (du förstår varför mig, när du läser mailet från imorse).

    Jag tror att verktygen börjar ta slut i lådan nu...jag hoppas och tror att det börjar eka i verktygslådan snart...

    Skriver mer i mailen senare, kanske 1 meter :)
    Kramgoa kramar till er båda

    SvaraRadera
  6. Idag ska jag hålla inne med mina roligheter tror jag.. Jag dömer inte någon men öppnar i vanlig ordning gärna mitt hem och mina öron för dig om du vill. Du kommer ju med tiden att få en permanent middagsplats vid vårt bord och en stubbe jämte grillen hålls ledig på grillkvällarna där du kan hänga med oss tokingar så ska vi muntra upp ditt liv så gott vi kan.
    Sen är det naturligtvis ytterst beklagligt att din sk fru inte ens vågar kommunicera med dig eller ge sig till känna längre. Du får köra det gamla partytricket ringa, ringa, ringa, ringa, ringa, ringa och ringa tills hon ger upp och svarar. Inte för att det kommer lösa något men kanske skulle ge dig en viss sinnesfrid genom att nått fram till slut. Det tar tid att komma över en speration, ett svek och en kärlek men det kommer du med tiden att göra det vet jag. Förhoppningsvis träffar du någon som delar din härliga livssyn och som kan ge dig lite harmoni, lugn och värme igen. Det kunde inte din fru visade det ju sig. Hon var en händelsernas brud , det har jag sagt innan. Hon fick dig att komma ut med din sexuella lägging ( då pratades det) , ni gick på partaj och din vana trogen höll du igång ( då pratades det ) ,ni bråkade, härjade och älskade, ni flyttade ihop ( då pratades det ) Ni förlovade de osv.. När allt var gjort : soffan köpt, resan rest, katten köpt ( med kattlucka ), tapeten tapetserad, ringarna valda, barnet gjort, vigseln genomförd då var liksom inte så mkt roligt längre. Du har förändrats Leonora under denna tiden : från en odräglig vilde ( sagt med mkt kärlek ) till en varm och sympatisk människa. Det tåget missade din sk fru och stod kvar i sin utveckling.
    Jag tycker du ska sitta kvar på tåget som tuffar vidare och bara säga vink , vink fruskrälle, adjöss med dig.

    Mot framtiden.

    <3

    SvaraRadera
  7. Lider med dig tjejen och vet att du har vårt fulla stöd. Men som jag sagt innan så kommer alltid solsken efter regn, det kan ta lite tid men det kommer.
    Ha det bäst!
    Pilten

    SvaraRadera
  8. Jag fattar inte hur någon kan tycka att det är modigt att lämna fru och barn det var det dummaste jag har hört att det var modigt, herregud. Vi är nog många som läser din blogg som precis som du skulle vilja höra hennes version av det hela, fram tills dess tycker jag att hon är en feg skit! Bamsekram till dig Leonora! /Maria

    SvaraRadera
  9. Förstår inte hur man som människa mamma sambo fru?? kan tycka att det som hon gjorde mot er är ok ..
    ingen vid sina sinnes fulla bruk överger väl sitt lilla barn bara det tyder ju på att något är allvarligt fel...
    Nej jag tror att du har det bättre utan henne leonora och det kunde ju ha varit värre det kunde ha varit hon som var gravid då hade du inte haft mollie heller nu
    Tror att någonstans i allt detta elände så är det nog trots allt du och mollie som går vinnandes ur det här.
    Fortsätt och kör ditt race på ditt sätt
    då blir det bäst
    varma kramar. Anna Jönsson

    SvaraRadera
  10. Etik,moral och värderingar är verkligen av olika betydelse för människor. Är glad och stolt över min inställning till livet,den stämmer väl in på din..Vi har båda anknytningar till människor som vi inte alls kan sympatisera med. Tycker inte man ska göra det heller,tycker vi håller på det som vi tror på,just nu..Fortsätt hålla huvudet högt,det klär dig ;)
    Kram

    SvaraRadera
  11. Anna "Spinning" :)13 januari 2011 kl. 14:01

    U GO GIRL!!
    Stå på dig Leo. Det är din blogg och ingen annans. Det dom håller på med är bara dumheter!
    Kram kram!

    SvaraRadera
  12. Önskar jag vore lika stark som du och kunde ventilera min känslor lika öppet på min blogg..
    Tyvärr är jag inte det. Men har inte heller samma problem som du har (har haft). Fortsätt hålla fanan högt i Jockarp...du vet vem :)

    Kram

    SvaraRadera
  13. Vill bara säga att jag har börja läsa din blogg, o den är både beroende framkallande o så jävla ärlig o bra. Så jävla sjukt av din sk fru hon gjort. Men jag känner mest beundran för dig, att du fixat allt med din lilla bebis själv! Ja vet inte om ja fixat de. De e tufft som de är o bli föräldrer. Fan du klarar allt! De e ju inte du som sprungit till huvudstaden o gömt dig! Blogga mer, blogga ofta, du ger oss pipiga, gnälliga, "behöver avlastning o egentids" brudar hopp! Tack!

    SvaraRadera
  14. Alla gör vi fel ibland och behandlar människor illa. Den som säger säg vara perfekt har nog mest att dölja. Vi är bara människor och vi har brister, laster och fel.
    Jag tycker också att man alltid ska följa sitt hjärta men i detta fallet är det något stort som inte stämmer. Din sk frus hjärta borde sagt ifrån att även om man blir förälskad i någon annan så står man för det. Jag har alltid fått en bild av henne som en rakryggad person som står för vad hon gör.
    Hennes hjärta borde tala om för henne att det minsta hon iallafall kunde ha gjort är att erkänna sitt fruktansvärda beteende och säga förlåt. Ett litet förlåt för att jag har gjort dig illa.
    Inte ens det har du fått så jag tror Leonora att du en dag kommer att vara glad att hon inte fostrar Mollie. För om man inte kan se att man behandlat någon illa, stå för det och be om förlåtelse då ska man inte fostra barn för då kan man inte älska villkorslöst./Doulan

    SvaraRadera
  15. Är det NÅGON som är modig i denna soppan så är det du Leonora för riktigt mod kan man bara släppa fram när man är riktigt jävla rädd. Jag är en av dom som vet hur rädd du har varit <3 Man kan inte vara modig utan rädsla. Och när man släpper fram sitt mod växer man många meter som människa och det lyser lång väg om självkänslan. i detta fallet vet vi ju vem det lyser om <3

    SvaraRadera
  16. Ni skriver så bra allihop så jag kan bara instämma i alla kommentarerna.

    En som alltid står mitt i rondellen

    SvaraRadera
  17. en kommentar från 13/1 11,20 som jag till fullo håller med
    jag kunde inte skriva bättre själv....man över ger inte sitt barn, det är rött kort. håller med om allt övrigt också. som du vet kände jag jessica ja jag kände, nuvarande jessica är inte värd min vänskap. hon är lumpen på många sätt....

    all heder till dej LEONORA håll huvudet högt o gå stolt med din barnvagn i jokarp. vi är fler som håller på dej än det är som håller på motparten.

    jag som skriver heter Ewa Fastrup, en stolt vän till mollie o leonora. (en som vågar skriva sitt namn)
    ha en bra dag alla som läser detta.

    SvaraRadera