lördag 22 januari 2011

Två månader och en massa mys....

Mys på spelkvällen..

Med en jättetrevlig spelkväll avslutades Fredagskvällen.
Mollie var tyvärr lite grinig, allt för att göra det lite klurigare för mamman att lägga det perfekta ordet i Alfapetet.
Men de hjälpte inte vi tog hem en och annan seger ändå.
Det bästa ordet för kvällen blev julnubb, de resulterade i 100 poäng, jag är lite skeptisk till om de inte var tvunget att stå julnubbe, men de godkänndes, och man vill ju inte bråka.
Till slut somnade hjärtegrynet helt utslagen på en filt, de är tufft att hänga med i svängarna, först shopping och sen middag och spel.
Idag får det bli att stanna i hemmets lugna vrå.
Vi har ju lite att pyssla med, alla fina fynd vi gjorde igår ska packas upp på rätt plats.

En tanke som slog mej var att när ett litet barn ler sitt varmaste leende, så smälter man ju ganska snabbt. Men när en gamling ler så tycker man inte de är så sött.
Jag  tänke på vilka likheter det finns och den tydligaste är väl den här med tandlösheten.
Ja flintskalligheten med så klart.
De är ju jätte sött med en bebis som skrattar sitt tandlösa skratt.
Men när en gamling gör det och man ser gommen som är helt tömd på tänder, då är det ju så de håller på att vända sej i magen på en.
Varför är det så?
Tandlös som tandlös kan man ju tycka.

Man kan ju tro att Eva Nazemson, har stått för den värsa spyan ever, men de är fel.
Mollie vilhelmsson har nu gett kaskadkräket ett ansikte.
Jag satt och gullade med henne i knäet och lutade mej fram för att pussa henne, när min mun mötte hennes så öppnades den plötsligt och ut kommer en stråle som inte var av denna värld.
Jag blev totalt ner kräkt.
Lika glad var hon för det, ja jag med, men det var faktiskt lite små äckligt.

Idag har vi varit på morgonpromenaden, och jag hann även cykla en sväng, jag hade Mollie i babysittern och en innebandyklubba i handen som jag använder för att gunga på babysittern, då håller jag Mollie på bra humör, jag trampar och gungar samtidigt, nu snackar vi simultankapacitet.
Sen kom bästa dolan och hennes familj, de var så mysigt, grabbarna spelade datorspel och vi tjejer hängde och myspratade i soffan. Jag fick mitt nya tv bord i hop mekat med, jag hatar att bygga ihop ikeamöbler så de var skönt att någon annan ville vara vänlig att göra det..Tack mannen.
En härlig eftermiddag med andra ord.

Nu har vi avslutat en liten familje middag, vi ska ju inte vara hemma på ett tag så vi ville träffas allihop, äta, prata och bara vara lite med hela sin underbara familj.
De blir häng i soffan resten av denna Lördagskväll med den lilla två månaders tjejen.

Grattis älskling.


Stora tjejen...
Mysdag i Jockarp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar