tisdag 15 februari 2011

Jag en förälder....

Ny overall..

Föräldragrupp. Ja de var vi på i går, jag tycker bara att det låter så vansinnigt vuxet, föräldragrupp, jag...hihi
De berikade iallafall mej en hel del, man fick ta del av andra mammors vardagsliv.
Jag blev överaskad av hur mycket problem dom hade i sin vardag, det var allt från ammningsproblem till att dom övervakade partnerns minsta steg med barnen, att dom inte vågade släppa in sin sambo till att ta hand om blöjbyte och dyligt, jag kan faktiskt inget annat än att flina åt det. Förlåt.
Nästa gång vi ska drabba samman ska det handla om relationer, ja herregud, jag vet faktiskt inte om jag ska gå, jag vill ju dela med mej av min story, problemet är ju bara att vi lär ju inte hinna diskutera något annat om jag drar igång.
Och jag vet inte heller om jag orkar sitta och lyssna på mammor som berättar och kanske beklagar sej på sin partner. Och jag vet inte om jag vill höra någon solskenshistoria heller vet inte om jag orkar ta del av andras trassliga eller underbara liv än. Om det nu är så, vad vet jag, ja vi får se hur jag gör, den dagen den sorgen.

Vi passade på att ta en snabb veckohandling, jag slår nya hastighets rekord varje gång jag handlar, problemet är ju att jag glömmer hälften, så vi får göra en kompletering på statoil på vägen hem, lagom billigt, i går var det grädde som glömdes, tänkte jag skulle göra den där cheescaken nu. Nu när jag äntligen har en visp.

När vi kom hem till gården så välkommnades vi av en bukett blommor som hängde på dörren, de var minsann trevligt, och det tillhör ju inte vardagligheterna precis.
Alltid roligt att veta att någon tänker på en.
Så det tackar vi ödmjukast för.

Kvällen blev lite kinkig. De kräktes en hel del här spyorna avlöste varann, tror att det är ganska normalt, en del barn kräker, andra inte. Det är bara det att det är så trisst att alla kläder blir väldigt illaluktande och styva när det torkat. Blää
Mellan pizzorna kollade vi lite på tvprogrammet halv åtta hos mej, det är gayvecka denna veckan och de vill man ju inte missa. Och till helgen är det QXgalan, mycket gay nu.

Natten ja, vad ska man säga om den, den var verkligen annorlunda mot vad den brukar vara, här drömdes den ena märkliga drömmen efter den andra, troligtvis en bearbetningsprocess, intalar mej de iallafall.
När jag varknade, fick jag ligga kvar en stund och sortera ut tankarna lite, för att inse att livet inte stämmde ihop med drömmen.
När jag låg där, hörde jag att de fortfarande blåste kraftiga vindar, vilket jag fastslog att vi hoppar över morgonpromenaden idag och istället tog vi oss in till babycafét. Det är verkligen trevlig.

Och i morgon så är det då dax för att skriva det där repotaget, jag ska hämta journalisten vid ett på stationen.
Det är inte utan att man är lite spänd inför denna för mej allt mer viktiga och allvarliga pionjärs skrivelse, men jag får ju helt klart intala mej att det är lugnt, och att journalisten faktiskt vet vad hon gör.
Och det är ju faktiskt hennes jobb.
Och med tanke på att hon avsatt fyra timmar så ska de väl inte bli några problem, vi hinner nog, hoppas jag.
Ah de ska bli så spännande.

Myset :)

Jockarp.

3 kommentarer:

  1. Så underbart söt lilla Mollie är!!

    SvaraRadera
  2. håller tummarna att det blir en trevlig dag imorgon, ser framemot rapport sen.

    kram!

    ps. om det mot all förmodan skulle behövas en extra fotograf, så vet du vart du kan vända dig.

    SvaraRadera
  3. Jag undrar mest hur dags jag ska inställa mig för att medverka på korten? För jag ska väl vara med, jag och räven?

    SvaraRadera