lördag 19 mars 2011

Stormåne....

Bus med Merry :)

Jag förundras över det mänskliga släktet att det finns personer som tror att dom ska kunna bete sej hur som helst mot andra och sen ska livet bara fortsätta som om inget har hänt.
Att vissa människor gör allt som står i deras makt att krångla till det för andra människor, att dom verka njuta av det.
Att dom sen är så naiva så dom tror att dom kan dölja sanningen....De går inte, man kan leva i en bubbla ett tag, men garanterat spricker den, frågan är bara när.
Hur orkar man egentligen, att söka eller starta intriger.
Det är ju inte märkligt att det är krig på vår jord.
För tyvärr är det ju så att blir man illa behandlad av någon så tillslut kommer man i det läget att man vill ge tillbaka, det är så att man kan inte hålla på att vända andra kinden till hela tiden.
För till slut är man så röd och svedd om kinderna så man inte kan ta emot en smekande hand, för det svider.
Nej folk. Säg vad problemet är, sluta kasta in facklan och sen inte våga stå upp när de brinner.
Fegisar är det absolut värsta jag vet.

De finns iallafall en del fina människor kvar och en är min granne som jag var ute på promenad med i går, det var snö under hjulen så det gick väldigt trögt uppför, men vad gör väl det, vi hade så mycket att prata om, så det spelade ingen roll om rundan tog en kvart längre än vad den brukar göra.
Sen blev det häng i soffan med kaffe och dopp, ungarna sov i vagnarna ute i hallen.

På kvällen var det kalas för hela slanten, Mollies lilla kusin fyllde sex, de var god mat och trevligt sällskap, Mollie gick från famn till famn, och hon verkar gilla det, ja jag med.
På vägen hem somnade hon, vi var egentligen bortbjudna, men jag fick tacka nej just på grund av att hon somnade, hon behöver lite lugn och ro och de kändes som om jag inte hade "råd" med att hon skulle vakna.
De får bli en annan gång vi gästar vännerna, och jag vet att dom förstår mej.

Jag hittar fler och fler saker här hemma som min sk fru har glömt, jag undrar just om hon vill ha dom tillbaka eller jag ska göra som en vän föreslog, sätt fyr på skiten sen grillar vi korv, Hmm jag vi får väl se, men jag tror inte vissa saker brinner så bra, jo de är klart, är det bara tillräckligt varmt brinner nog både silver och guld.
Ja vi får väl se hur det blir med det, men jag tror nog att om det varit mina saker så hade jag viljat ha dom, men det verkar som om inget är värt något för henne längre.
Kanske tradera hade varit något.

De första som mötte mej i morse var ett par underbara ögon ett stort leende och en härlig sol, vilken dag.
Och i kväll ska de visst vara något visst med månen, den har tydligen inte varit så nära jorden på 20 år, det lär väl bli stormåne av då.
Ska bli spännande och se.

Näpp nu ska vi ut igen och vi lär inte komma in fören de är kväll.
Skönt att inte bo i en lägenhet.


Mys i vårsolen..
   Härliga dagar i Jockarp.                                                                                                                                                                                                                  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar