tisdag 12 april 2011

Bilköer och fantastiska vänner....

Bilkö is not da shit...

Då satte vi ner våra fötter i den Jockarpska myllan efter några intressant, givande och härliga dagar med min kärlek och med mina fina vänner.
Vi satte oss i bilen i torsdagsförmiddag för att åka dom 60 milen till den kungliga huvudstaden.
Vi tog det lugnt och sansat och stannade lite när vi tyckte de passade, ändå var vi uppe i Vallentuna hos våra fina vänner vi fyra snåret.
Det var roligt att ses igen, vi har inte träffats sen vi var uppe och gifte oss, dom var ju våra vittnen och delade den fina dagen med oss, så detta har ju inte bara varit märkligt för mej utan även för dom.
Jag tänkte klart en hel del på min sk fru just då, det var ju våra gemensamma vänner, så det kändes märkligt att jag och Mollie var där själva.
Men det är väl så det kommer att bli framöver, myset och jag måste skaffa oss egna minnen med våra vänner, det är tufft nu, men det blir väl lättare och lättare.
Jag har iallafall vännerna kvar, det är ju mer än vad man kan säga att min sk fru har.
Jag måste försöka se det då och glädjas av det..

Mina vänner har en liten prins som är ett och ett halvt år, han var en livlig liten krabat men väldigt försiktig med Mollie och det var ju skönt.
Han hade kommit in klätterstadiet, så allt gick att klättra i, jag hoppas verkligen att Mollie aldrig kommer i de stadiet, för då lär det nog märkas att man är ensamstående.
Vi var ute och gick i hagaparken och tog en fika, det var lugnt och skönt lagom med folk och barnen sov.
Kollade även in lite hus när vi var där uppe, man skulle kunna se det som en investering, det är alltid intressant att se hur värde ökningen blir, för ökning blir det, det är en sak man kan vara säker på. Allt är svindyrt i staden men dyrare blir det.
Vi hann även med en sväng ut på Lidingö och kollade in en utställning som elever på en skola hade, ett ställe jag förmodligen aldrig kommit till om inte min vän gått just i den skolan.
Vi åt gott och bara umgicks, en helg helt i min smak.

Efter storstadsbesöket, körde vi väster ut mot Västerås, även denna gången körde jag fel, jag undrar varför man döper två gator till samma namn, hur lätt är det att hitta rätt då?
Efter många om och men var vi framme, jag verkligen älskar mina vänner, vi är så lika på så många sätt.
Vi spelade bingo och åt tacos, bara småpratade och hängde i soffan.
På morgonen tog vi en långpromenad med Mollie och deras hund Nemo.
Sen var det dags för ultraljud för mina vänner, Myset och jag blev kvar hemma och vilade oss lite på soffan, lagom tempo när man är på semester.

Vi bestämde att vi skulle försöka ses ännu en gång innan det var dax för barnafödsel, jag måste ju betala tillbaka magavjutningen som mina vänner gjorde på mej när jag var gravid, jag får helt klart köra upp så det blir gjort, så planen är väl att försöka ta sej norröver redan i juni månad igen.
Mammaledighet is da shit.

Jag har sett det innan, men jag har nog inte fattat att min dotter är så speciell, hon är helt otrolig, vi satt väl i bilen 6-7 timmar när vi körde upp och den enda gången hon gnällde var när vi kom i en bilkö i Södertälje.
Jag måste fått den snällaste och raraste lilla tjejen som finns.
Min sk fru fattar nog inte riktigt vad hon valde bort, men som det heter så vaknar ju syndaren sent. Oj vilket uppvaknande hon kommer att få.
Det betyder iallafall mycket att vi kan göra vad vi vill när vi vill, vi har tiden, pengarna och modet.

Trots att vi har haft det mysigt hela tiden, var det nåt speciellt när man körde upp igenom allén och man såg att det hade kommit knoppar på kastanjerna, Jockarp är nåt visst ändå.....


Myset blir väl omhändertagen...
Soffhäng.



Och lite bus....

Mys i vagnen.

Avslappnad bilfärd.
Nu funderas det för fullt på vad vi ska hitta på här näst :)

Jockarp...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar