torsdag 28 april 2011

Ingvar kamprad Elmtaryd Agunnaryd.


 Går förmiddag började med en kopp kaffe med ett par trevliga jäntor i trädgården, Mollie sov i vagnen efter morgonpromenaden, skrattsalvorna och dom djupa samtalen avlöste varandra.
Det är trevligt med spontana fika besök.

Jag hade planer på att åka till Kampradland,  men jag tyckte att vädret var för fint för att springa runt i en affär, men jag behövde verkligen dit, så efter middag lastades hela lilla familjen in och sen bar det norrut.
Myset hängde på magen och det gick bra ända tills vi kom till korvmojen i slutet av affären.
Hon börjar bli klåfingrig nu lilla damen, så hela solhatten och hennes små söta händer blev nerkletade av senapen, hon verka gilla smaken för det gick inte att få ur fingrarna ur munnen på henne.

Man kan verkligen lita på detta ursvenska företag, vi hittade precis vad vi behövde, och snabbt gick det med.
Vi fick tag på en fin liten matstol till henne, så nu finns de verkligen inget mer lata mamman kan säga för att komma undan att börja med dom små smakpotionerna.
Så efter vi kommer hem från Barcelona resan ska de börjas med potatis och morots mosning på hög nivå, jag har ju till och med köpt en ny fin stavmixer just för det ändamålet. Hmm får se hur det nu ska gå.
Vi fick med oss lite nya blommor hem även nya krukor investerades, de efter att de har framkommit ett visst klagomål på mina utekrukor, så nu hoppas jag att vi har rådigt bot på det, vi får se om de blir godkänt.....



Det händer mycket nu de är tur att man är mammaledig, man vill vara med varje minut av fröken Vilhelmssons utveckling, hon är som boklöven, hon slår ut mer och mer för varje dag, hon blir bara ljuvligare och ljuvligare.

Fan vilken störd människa jag är gift med och som jag varit ihop med, hon måste ju klassas som en lågbegåvning med något gravt handikapp, som lämnade denna bedårande lilla tjej, jag kan inte sluta undra om det ändå inte är så att den sista idioten trots allt är född, och att hon föddes den 6 April -83. Jag har då aldrig hört om något mer vansinnigt i min närhet än de hon gjort.
Nej må hon aldrig bli förälder till några barn hon har förbrukat sin rätt, den opålitliga svikaren.
Kanske man skulle kunna få henne omyndigförklarad då är ju inte risken så stor att hon kan ställa till det för fler människor eller sätta fler barn till världen utan att ta hand om följderna.
För ingen kan väl rimligtvis klassa den människa för frisk. Inte ens hennes familj borde kunna det.
Eller kanske ändå, för som jag skrivit innan har dom väl samma genuppsättning, och den uppsättningen  den går ju inte av för hackor.....Säger bara offer.

Avslutade dagen med ett sovande mys och med ett långt och förtroligt samtal med en vän som behövde stöd och råd i vissa frågor, hon ville bolla dom med mej på grund av min numera allt för tunga ryggsäck jag har fått av min kära sk fru.
Jag vet inte om jag var till så mycket hjälp, men vikten av att ha någon som lyssnar på en när man har problem känner jag till allt för väl nu, så de stod jag till tjänst med.
Jag hoppas att allt löser sej till de bästa, var stark min vän  .....




De finns dom som har fel på denna lilla filur, stora fel.
 Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar