fredag 15 april 2011

Liten tjej i stort bad...


Jag älskar att vakna med solensstrålar som glimtar till bakom gardinen, jämte mej ligger en annan solstråle som rullar runt och öppnar sina små underbara ögon, dom möter mina och sen ler hon, hon ler så hela ansiktet strålar, jag tror mej tusan att det är den totala lyckan jag funnit i min lilla dotter.
Dagarna är numera upp och ner precis som dom ska vara.

Igår fick myset åka på polisförhör, jag tror att hon tyckte det var lika intressant som jag, för hon flinade mest hela tiden när polisen knappade något ovant på sin dator, hon skrek lite också men jag hade en mycket god och kär vän med mej som är intresserad av just såna här saker så hon ställde mer än gärna upp att agera barnpassnings hjälp och moraliskt stöd.

Jag tycker att det är sorgligt att min sk fru sjunker allt lägre och lägre ner i detta, jag undra vart hon vill komma med stämningar och anklagelser för både det ena och det andra.
Jag frågade polisen om jag skulle göra en motanmälan på henne på grund utav vad lidande hon har givit mej, men dom flinade bara till och sa, att sjunk inte lika lågt som hon.
För om man ser det hela krasst så anmäler hon mej för att jag slängt en bok efter henne och lusat till henne på skuldran efter att hon slängt i mitt ansikte att hon inte ville ha vårt barn. Visst hon ska har tagit foto på de "hemska" märket, för det blev kanske lite rött.
Men jag å andra sidan har jag papper på att jag gick ner nio kilo i min graviditet på grund utav hur hon beteende sej, och där stod minsann mer än ett livs hälsa och välmående på spel.
Det ska bli mycket intressant att se hur det blir framöver när mina hårt intjänade skatteslantar ska användas till detta enligt mej patetiska trams.

Men på kvällen efter att Mollie tagit sitt första bad i badkaret och jag hade stoppat i henne i hennes rödrandiga polan och pyret pyjamas, så kunde jag inget annat än att flina, hon skull gjort sej så bra i fängelsekläder och med en rund kula fast kedjad runt ena benet, hon med en liten kula och jag med en lite större. Herregud vilken syn jag fick.
Men det är kanske inte så idag, jag lever väl kvar i en förlegad tid, då fängelsekunder sydde postsäckar eller böjde gem av ståltråd eller vad dom nu pysslade med där inne.
Nu är det väl dator och tv spel som gäller.

Sen måste jag berätta att jag köpte en majblomma igår, det har nog inte hänt på hundra år, den var jättefin och jag kände mej mäkta stolt över att hjälpa till.
Och den lille försäljaren var både räknekunnig och hövlig, roligt tycker jag.


Näpp nu får vi ta oss ut i vårvädret.
Jockarp.

3 kommentarer:

  1. Tycker det va synd att du inte lusade till henne ordentligt så kanske vettet kommit tillbaka ! ;)

    kram Malin

    SvaraRadera
  2. Haha...du e rolig de har varken randiga fångkläder eller ngn kula, de har fula grå/gröna joggingset och beiga byxor som är lika fula...sen har de inga datorer bara TV -spel på DV'er som är luskollade av visitationsgruppen. Så jag tror ni hade haft det tråkigt om ni hade blivit internerad bättre o hålla sig i Jockarp..där e fint :)

    SvaraRadera
  3. Intressant inlägg Malin.
    Är du medveten om att du uppmanar till misshandel, i ett offentligt forum?

    SvaraRadera