onsdag 27 april 2011

Mollie Houdini.....


Aj aj aj, min lilla solstråle plågades med spruta nummer två igår, en i varje ben.
Smärtan tycktes vara total, alarmet gick i gång på högsta volym, men modern höll sej kall.
Jag har funderat lite över det där med sprutor, en del hävdar bestämt att man inte ska ta allt som bjuds, och de är kanske rätt, men samtidigt så fick jag själv alla möjliga sorters sprutor, jag tror inte ens att mina föräldrar vet vad allt var vi fick sprutor emot och mej har det minsann inte blivit mer fel på än någon annan.
Ja de är väl som med allt annat, det finns ja sägare och det finns nej sägare, nu har jag iallafall sagt ja, så Mollie får helt enkelt stå ut.
Och jag berättade för henne att nu blir det inte nån mer spruta fören hon fyller ett, hon tyckte de lät bra.
Hon vägdes och vågen stannade på 6910 gram, längden var nu uppe i 62,5 cm, nu blir hon kanske bara en meter till och ja de kan väl räcka, huvudsaken är ju att hon når ner till marken, hehe.....

Och sen har det byggts nya kravallstaket här hemma på gården, en viss liten dam har nämligen lärt sej att styra sin gåstol men hon har inte lärt sej att man inte kan köra i trappor och det är ett ögonblicksverk  sen studsar hon ner för altantrappan, så där kom de upp en grind i går.
Skyddsombud som man är så går ju säkerheten först.

Vårkulan gick av stapeln i går, det är en tävling i en av skolorna här staden.
En kultävling som det är två från varje klass som går vidare till en final.
Mollies kusin var med från sin klass och han ringde oss på kvällen och berättade stolt att han hade tagit hem titeln i år, i ren Vilhelmssonsk anda hade han sopat banan med övriga kulspelare, så ska en slipsten dras, fastern blev mäkta stolt och imponerad.
Jag blev lovad att jag skulle få se alla fina priser nästa gång vi ses, jag kan knappt bärga mej.

ESTA-Inresetillstånd till USA, var en annan grej jag pysslade med igår, det blir ju nya regler hela tiden när man ska ut och resa och nu måste man tydligen ha ett tillstånd för att få komma in i USA.
De är ett formulär som ska skrivas på och det är en hel hög med frågor som ska besvaras, de handlar om man är kriminell, knarkare och andra små trevligheter.
Jag tänkte att de var säkrast att göra de nu innan min sk fru hittar på mer skit att kasta in i mina hjul man vet ju inte riktigt vad hon är kapabel till att dra till med för lögner här näst.
Människor med panik är ju lite svåra och förstå sej på och hon lider nog av både panik och förföljelsemani.
Men just nu är jag ju ostraffad och har ett klanderfritt liv, inga betalningsanmärkningar eller skulder, jag är helt grön så att säga. Så de känns ju bra att de pappret är i hamn.
De roligaste i detta med ESTA är att lilla myset också måste svara på frågorna om hon är en pundabrud som är kriminell och röker på.
Ja herregud, visst är väl vissa saker bra märkliga.


Jockarp.

1 kommentar:

  1. Trevligt för er att ni ska ut på en liten tripp igen. Ett tips (vikitigt) skriv ut ESTA tillståndet när det är klart. Det har nämligen hänt att dom "försvunnit" ur datasystemet, och det är inte skoj. Många kramar Ceci

    SvaraRadera