torsdag 21 april 2011

Naken bilder :-)


Igår hade myset och jag långväga besök, ja ända från Östersund, de är inte en liten bit att åka det, min vän informerade mej om att Östersund minsann låg mitt i Sverige och det verkar nog stämma, det är bara det att det låter så vansinnigt långt upp.
Vi tillbringade en mysig förmiddag ihop, vi hade inte setts sen i somras, så det var en del att avverka och de är ju inte lite som hänt de sista halvåret, varken för mej eller henne, så samtalsämnen var ingen bristvara precis.

Vi fick besök av farbror polisen igår igen, folk måste tro att jag har köpt ny bil för det är ju ganska ofta som det står bilar från just den statliga inrättningen på Månsagården.
Igår skulle dom lämna tillbaka min telefon som dom lånat ett par dagar, eftersom jag känner polisen så sa jag med glimten i ögat.
- jag hoppas att ni inte ringt så mycket på den nu så att jag inte klarar betala räkningen.
Han bara flinade.
Min telefon ha varit på vift ända till Karlskrona.
Jag kan ju bara tänka mej hur vansinnigt roligt dom har haft dom som har tömt den på information och sett alla bilder på min sk fru som hon har skickat till mej.
Jag kan ju säga att det är en hel del bilder som är ganska så lättklädda, inga skidoveraller på där inte.
Alltså inte jätte rumsrena så att säga.
Men det kan hon väl bjussa på va.*fniss*
Iallafall så var det 25 missade samtal och lika många mess, jag ska försöka beta av och svara på dom så fort jag kan. Men de kan ju ta lite tid.

Vi fick ett fint kort från dom fina damerna i Lund i lådan igår, det var ett tackkort från deras bröllop, det är ju dom som ska ha tack.
Det var adresserat till både mej och Mollie, så sött.
Och nu pryder det fint vårt kylskåp ihop med andra små trevliga och roliga kort som man blir glad av.

Myset och jag for in till stora staden för att handla, kan ju säga att det var inte bara vi som skulle göra det, det var fett med folk överallt.
Träffade på en gammal kompis, vi har dragit ett antal näbbgäddor ihop han och jag, roligt att se honom, vi lovade att ses snart igen, han är en riktig mysfarbro :)
Myset fick åka i selen på magen, jag tycker hon är för liten för att åka i kundvagnen och när jag har henne i bilsittsen i vagnen så får jag bara ner ett par liter mjölk och ett bröd, detta var ett mycket smidigt sätt och så tyckte hon det var roligt också.
Sen bar det hem och laga lite mat och sen in i bilen igen, nu har vi ju varit hemma ett par dagar bara Mollie och jag så nu kliade de lite överallt, vi ville träffa människor, vi blev bjudna på middag men tackade vänligen nej, istället blev de en kopp kaffe och samtal om livet, återigen en helt perfekt kväll.
När vi körde hem igen visade termometern i bilen på fyra ynka grader, och där satt jag i skjorta med uppkavlade armar och njöt av livet och att det var vår.

Idag gick vi en morgon promenad med morfar och hundarna, återigen underbart väder.
Hem och gjorde en dunderfrukost i form av ägg, bacon och stekta potatis, gott och lyxa till de en vanlig dag sådär.

Har ringt ett samtal, man måste ju informera sej om hur det ser ut när lagens långa arm kommer utsträckt till en, det är ju så mycket nytt som händer.
Jag kunde väl aldrig tro att när jag stod som en lycklig brud den 27 Juli i fjol att jag skulle få besöksförbud till min fru några månader senare.
Visserligen trodde jag ju inte att hon skulle rumla runt i sänghalmen med en annan heller bara tre veckor efter det heliga JA.et.
Men hon har väl ett behov av att umgås med svaga människor och här hittade hon en som var cancersjuk, de måste varit toppen.
Men att slänga sin lilla dotter på tippen utan att ens lyfta på så mycket som ett ögonbryn de tycker jag och kommer förmodligen alltid att tycka är ett märkligt beteende..
Men man lär sej att olika saker är olika viktigt för människor, bröllop och barn står då troligtvis inte så högt upp på hennes viktiga lista.

Men nu är jag minsann informerad om hur det går till med såna saker vad det gäller besöksförbud.
Vetgirig som jag är tog jag kontakt med kammaråklagren, vi hade ett bra samtal och hon avslutade med att jag gärna fick höra av mej igen om det var något mer jag funderade över, hon är ju inte mer än människa hon heller så hon förstod ju att man undrade.
Och det verkar ju inte vara den svåraste saken i världen att få till ett sådant förbud.
Men tills jag hör något mera så lever vi vidare i det liv som pågår och njuter av dagarna ihop med mitt lilla allt.

Inte helt fel att pryda gården med ;)

Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Tycker det är bra L att du har ett lugn över din situation, att du inte går till motattack och ger tillbaka med samma mynt. Ska jag vara ärlig vet jag inte om jag ska tycka synd om Mollie eller tvärtom - glad att hon "slipper" ha/fått en sådan människa i sitt liv. Synd att ni inte fick vara två men jag har alltid sagt - och kommer alltid att hålla fast vid följande: Man vet inte vad man har förrän efteråt, dvs det är när man skiljs åt som den riktiga människan visar sig. Som du beskriver J så måste jag nog få tycka att ni klarar er bättre utan henne. "bara" ni är en superfin familj, kanske inte jättestor men det spelar ju ingen roll. Vem vet en dag kanske du känner att du vill ge mollie ett syskon. Ni är en jättefin STARK familj. Behåll ditt lugn och mollie kommer vara dig evigt tacksam. Stor påskkram

    SvaraRadera
  2. kloka ord Ida!! håller med.

    SvaraRadera