lördag 2 april 2011

Shopping....

Vi funderade mycket över denna skylten igår...

Se ni på godvänner så ska jag för er berätta.
Vad som hände i går.
De började med ett stort missförstånd, vi skulle åka på utflykt och avfärden var planerad till 08,00 jag klädde myset och gick ut klockan var då redan tio över, vi väntade och väntade men tillslut när hon var halv nio så ringde jag min vän och frågade var på jordens yta hon befann sej, för det var minsann inte på mina breddgrader.
Hon var hemma och väntade på mej, jaha, och hur gick de till då, hon var hemma och väntade på mej och jag och Mollie satt här och väntade, ja så kan de gå, redan där blev vi av med en timme av vår utflytsdag.
Första målet på vår färd var Traryd för att titta på en liten ponny som hette Molle, de var ingen av oss som var sugna på att inta sadeln så vi kollade bara lite hur han uppförde sej utan ryttare, Molle var en trevlig liten herre, helt i vår smak.
Vi skulle sen vidare till Laholm, men på vägen dit skulle vi inom lilla varuhuset gekås, som numera kallas för gaykås. De finns ingen hejd på den låga humorn när vi två drabbar samman.
Vi träffade på Ola-conny som var hett uppvaktad med att bli fotograferad, vi gjorde de dock inte.
Antingen sov myset i vagnen eller så hängde hon på min mage, det gick iallafall bra i affären.

När vi kom till kassan var det dax för vadslagning, de som stod på spel var en kartong nobles, och de som var vadet de var om det var en kvinna eller en man som satt i kassan.
Personen som satt i kassan var en blondin med uppsatt hår men glasögon, jag var säker på att det var en kille, min vapendragare hävdade med all säkerhet att det var en tjej, vi skojade om namnet, hon sa att hon säkert hette filippa och jag sa då givetvis att han hette filip.
Min vän var först framme vid kassan och ganska snart informerade hon mej om att jag skulle bli bjuden på den lövtunna goda chokladen, kassörskan hette nämligtvis Pontus.

Vi tog en sväng inom skoaffären innan vi drog vidare, min vän köpte ett par rasans granna foppatofflor i färgen rosa, priset var futtiga 29,90, jag däremot slog till med ett par grårutiga dieseldojor, där prislappen var något höge än på foppisarna. Men vi var lika nöjda båda två och det var ju bra.
In med pinalerna i bilen, blöjbyte på myset, lite matning sen bar det vidare mot Laholm för ännu en hästvisning.
Efter de stundade de middag och ett glas vin för chaffisen, så vi fick göra ett litet byte, jag intog förarplatsen.
Myset fick ett raseriutbrott i bilen som var ganska högljutt och det kändes i mammahjärtat som om det varade i ett dygn, vilket så nu inte var fallet. Hon somnade och vi diggade lite radio.

Vi hade en väldigt bra, fin och rolig första April, nu hoppas vi att de ska fortsätta framöver i samma goda anda.



Myset på shoppingtur.

Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Elin the one and only2 april 2011 kl. 14:00

    Ja HERREGUD vad roligt vi har hela tiden.. Tror gaaaaaykås får se upp, risken för återfall är stor. Tack för en megabra dag!

    SvaraRadera
  2. Då har du ju nästan varit hemma hos mig! Nästa gång får du svänga förbi och få en kopp kaffe :-)

    SvaraRadera