torsdag 7 april 2011

Vem är Leonora Vilhelmssons fru ?

Jag älskar dessa fina bilder.
Bilder av den totala lyckan.

Kollade in vilka sökord som används mest på min blogg, de var ganska rolig läsning faktiskt.
Vissa söker på mitt namn, andra på bloggadressen, en del på Jockarp och sen var det en riktigt rolig sökning.
Vem är Leonora Vilhelmssons fru?
Hihi ja det är det nog många som undrar och jag kan glädja alla som söker på det, att jag undrar jag med, vem är det egentligen.
Vem är Leonora Vilhelmsson fru?
När jag får svar på det ska jag genast göra ett blogginlägg om just de ämnet. Men nu så är jag lika frågande som ni är.

Jag vet ju hennes namn, det är väl den enda skillnaden mot många läsare.
Nej föresten, jag vet inte ens det, heter hon fortfarande Vilhelmsson?
Eller har hon bytt tillbaka till sitt ursvenska efternamn.
Hon kan ju iallafall glömma att hon ska få fortsätta att heta mitt och Mollies efternamn, med tanke på hur märkligt hon betett sej detta senaste året så skulle hon nog helt sjukt kunna bestämma sej för att behålla de namnet.

Kanske hon funderar på att heta Vilhelmsson fram till att hon lyckats lura till sej ett par nya ringar av fröken Carlqvist.
Dom passar ju verkligen perfekt ihop, för båda påstås ha levt hemska liv med sina ex som misshandlat dom i flera års tid.
Ja sen har dom ju haft en hemsk barndom med, med skilda föräldrar, ja herregud. Vilka offer.
Dom är ju stöpta i samma form så det dröjer nog inte så länge, fören dom står och ler mot varandra i festfina kläder och lova varandra samma saker som min sk fru gjorde med mej för åtta månader sen.
Klänning behöver hon ju inte köpa, hon kan ju använda den fina som jag köpte till henne, så sparar dom ju dom tusenlapparna.

Men man får hoppas att hon står vid god kassa, den nya frun så att min sk fru kan få de drömbröllop med 50-60 gäster som jag inte ville ge henne.
Frågan är väl bara, är det verkligen så många som skulle vilja gå på hennes bröllop.
Jag tror iallafall att dom får vänta till efter den 20:e juli, för fram till dess så får hon fortsätta att titulera sej som fru Vilhelmsson,  hon ju min fru....Eller?
Eftersom jag redan är på sånt grymt härligt humör så ska jag föreslå dom att dom kan gifta sej den 27:e juli, hennes vanan trogen,haha.

Hur hamnade jag här?
Det är märkligt när man skriver att man kan hamna på såna sidospår, men det är väl de som gör det så fantastiskt roligt att skriva.
Från bloggsökning till bröllop, ja jag säger då det.

Nu sticker vi :)

Mys med fåret.

Jockarp ?

1 kommentar:

  1. Ja det är ju inte utan att man är nyfiken på vem hon är..egentligen. Jag tycker att det är bra att du kan skriva om hela den sjuka situationen med glimten i ögat och lite ironi:D Såg de fina bilderna i tidningen, det var ett fint reportage.

    Ha en underbar helg med Mollie mys!

    SvaraRadera