tisdag 31 maj 2011

bingo...


Har vindarna vänt nu tro?
Kan de vara så att jag seglar fram i medvind?
Ja jag undra om inte fallet är så, missade ju att spela bingolott i söndags så i går kväll när mitt lilla troll gått och lagt sej då tog jag fram mina lotter och rättade dom på nätet, det var månadsfinal vilket gjorde att jag hade tre lotter, två vanliga och en dubbellott.
Ja tro de eller ej jag vann på alla tre, hihi, snacka om flyt.
Så nu får jag in till stan och hämta ut alla mina vinster.

De här med amning är väl underbart ändå, tänk att en människa kan överleva enbart på att få i sej lite mjölk från mej, de inte bara en överlevnad har jag förstått de här med närheten och trösten är en stor del av amningens funktioner.
Dessutom är det mysigt att när myset ligger och sover och sen plötsligt vaknar, då är de bara att lägga till henne så hon får i sej lite mat, hon ligger där halvsovande och utstrålar ett lugn och en belåtenhet som sällan skådats, jag kan titta på henne i en evighet utan att tröttna, hon somnar oftast om igen och jag kan bara lägga ner henne sovande på sängen.
Hon är då nöjd med livet, det är så lite som behövs.
Och det är helt enkelt underbart.



Dagen idag har bestått av ute aktiviteter, vi började med staketsättning till hästarna, vi har haft en liten rymling här på gården och det skulle nu rådas bot på det.
En fete stor orm sågs, den var tjock som den största trädgårdsslang, urk, det måste vara orm år i år för jag tycker dom dyker upp både här och där. Urk igen.
Vidare på lite trägårds häng och kaffe hos en vän, hennes barn sprang och badade i vattenspridaren, vilken nostalgi, underbart.
Vi har haft en fin dag i strålande väder, nu ska här packas för nu bär det återigen norr över, i morgon bitti lämna vi Blekinge bakom oss för nya underbara äventyr. Och kanske träffar vi på någon rolig filur på vägen...


När det är varmt får man äta i bara mässingen.
Jockarp.


1 kommentar:

  1. Gud vad söt hon har blivit! Så lik dig jue!!! Tänk att det kunde bli så bra L, ni är så fina ihop du och myset, hoppas vi ses snart! Om vi kommer är det okej att vi sover över? Ville hade säkert älskat att kolla in alla djur ni har=) Stor onsdagskram

    SvaraRadera