måndag 30 maj 2011

Filmkväll och dag....


Det var en dag, jag kommer inte ihåg vilken men jag satt och läste TV tablån och jag fick ett sanslöst spontant och hysteriskt skrattanfall, ni vet ett sånt man kan få när man jobbat mycket inte sovit och ätit som man ska på ett tag.
Då när det behövs så lite för att framkalla ett märkligt beteende och en märklig reaktion.
De som framkallade anfallet var att dom sände på TV 3 en film som heter "runaway bride" och på tv sex visade dom en film som heter "på smällen" på TV 11 skulle dom visa ett program som heter "kåkförare i köket"
Det kändes som att det var mitt liv som spelades upp och skulle visas i form av dessa program, jag kunde helt enkelt inte sluta flina åt hela den absurda situation, att man behövt göra tre olika filmer/program för att täcka de som hänt/händer i mitt liv för att alla godbitarna ska finns med på ett eller annat sätt.
Man kanske skulle lägga till lite filmer till eller vad sägs om "ogifta par" en film som skiljer sej eller "cold heart", eller varför inte avsluta filmkvällen med "min frus första älskare" hehe, de finns ingen hejd på allt man kan se på tv nu för tiden.
Nej jag fick helt enkelt kolla in lite fotboll, för det är helt omöjligt att associera det till min sk fru för idrott var hon inte det minsta intresserad av.

Vi har varit på hästtävling i helgen, det var roligt, träffade på lite trevligt folk, myset hängde i babybjörnen, hon blev så trött så hon tuppade av där på magen.
De kostar tydligen på att gå på tävling när man är liten, skönt är det iallafall att hon kan sova lite varstans och inte måste vara hemma för att sova.
Vi hann med ett heldagas besök i Sjöbo där vi hälsade på en gammal vän till familjen, vi åt och drack tills vi nästan sprack.
Sen var det ju morsdags middagen som skulle ner, vi var på en mysig fiskrestaurang, det var gott som vanligt och myset var på gott humör.
Får lov att säga att det återigen var en bra helg.

Så idag har vi filmat igen, hela dagen lång, puh, de är jobbigt men fruktansvärt kul och lärorikt, myset var jätte duktig även idag.
Vi fick ta lite rast när hon blev sugen på mjölk annars gick det hur bra som helst.
Idag har det tagits mycket natur bilder men även en del med datorn, vi vill få med de mesta om vad som händer.
Jag tror att nästa filmtillfälle blir priden om det nu inte blir så att rättegången kommer före, men det har jag väldigt svårt för att tänka mej, kvarnarna brukar ju mala väldigt sakta när det gäller sådant.



Restaurangbesök...
Fullt upp i Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar