söndag 1 maj 2011

Första maj välkommen....

Kalas.

Två härliga systrar, jag, Mollie och hundarna tog oss an mördabacken i går morse, de var en underbar morgon, solen sken och allt var grönt och grant.
Jag slapp att puffa vagnen och jag måste säga att de var en piece of cake att gå upp utan vagn, Mollie blev lite kinkig efter ett tag, så en av systrarna klädde sej i babybjörnen sen fick myset hänga där och dingla på hennes mage till vi kom hem.
Väl hemma blev de frallor och rabarberpaj på altanen, en Lördagsmorgon att minnas en kall vinterdag.
Tack för det.

De kändes på nåt vis att det var den sista fina dagen på länge, solen var verkligen i toppform igår.
Hoppas att det inte stämmer men enligt prognosen ska de bli lite svalare nu framöver ett tag men vi tog iallafall tillfället i akt att bruna oss lite, ja eller röda oss.
Jag blev lite lagom svedd på lilla magen.
Och Mollie fick nya skor häromdagen och jag måste säga att vi matchade varandra till 100% i går,hehe.

Rött är

Sött :)
Nu har jag fått svar på vattenfrågan och tyvärr finns de inget återvändo i frågan, antingen vattenanalys eller vattenkokning, I-lands problem kan tyckas och ja visst är det, men likväl hade jag gärna sett att vissa saker i livet inte skulle vara så besvärligt, vardagliga saker som man bara vill ska lösa sej av sej själv.
Jaja analys får det bli i detta fallet, för kokning i all framtid är uteslutet, så kul ska vi inte ha.

Det var ju inte bara hans majestät konungens födelsedag igår utan även pyromanernas afton och jag måste erkänna att eld och vatten har fascinerat mej i alla tider,så de var ju inte utan man gick i gång när elden sprakade på kvällen, de var dock inget jätte majbål utan de eldades försiktigt i lite mindre skala. Eldningsförbudet var ett faktum.
De var jätte trevligt annordnat som vanligt av föreningen levande landsbyggd och de kändes helt rätt att vara med att sponsra föreningen i form av en kopp kaffe.
Jag träffade på en massa kändisar, allt från gamla klasskompisar, släkt och vänner, till människor som funnits i mitt liv för längesen. Hur kul som helst att växla några meningar med alla dessa olika människor.
Mångfald berikar, ja verkligen.
Men kvällen startade med att fira Mollies kusin som fyllde åtta år i torsdags, de skulle ju firas ordentligt.
Lilleman hade lagat all mat själv trerätters blev det, först ut var det en liten smörgås med ägg och räkor, sen intogs en mycket delikat tacosoppa och hela kalasandet avslutades med en cheescake, med blåbär och svenska jordgubbar på, fint ska de va.

Eftersom jag vet att de fanns folk häromkring som använder mej och min sk fru till att lura och hålla på att skrämma livet av sina nära och kära när det var första April och sa att min sk fru var tillbaka i Jockarp.
så tänker jag nu berätta att så är det inte, bara så ni vet de nu så ni inte blir lurade till Skåne idag, med maj maj måne :)

Nu ska vi ut med håven och fånga denna till synes fina dag.


Mysiga myset myser :)
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar