söndag 22 maj 2011

Halvt år....



Jag saknar faktiskt min gravidmage, jag kände mej som den vackraste kvinnan på jorden när jag gick där med min mage, jag var den vackraste kvinnan.
Jag bar min magen med en stolthet, med en känsla av att det är det man är skapad till att göra.
Jag älskade min mage, men jag älskar innehållet mer.

Hmm, det har gått ett halvt år, sex hela månader sen den vackraste lilla varelsen som någonsin skådats tog sitt första andetag.
Vad tog den tiden vägen?
Visst vi har väl hunnit med en hel del sen dess, vi har varit på julbord, vi har firat vår första jul ihop, min 34:e födelsedag, firat nyåret ihop, varit på flatbröllop, haft namnkalas, gjort tatuering, varit hos tandläkaren, spelat minigolf, bowlat, klippt oss, varit i huvudstaden, kolbäck, Kanarieöarna, Barcelona, Danmark, skånesdjurpark, Helsingborg, Malmö, ikea, varit på kalas, dejtat, suttit i polisförhör, psykologmöte, bvc, spelat in radioprogram, skrivit artiklar, blivit intervjuade, fotograferade, spelat in dokumentärfilm, shoppat, flatfester, bingokvällar, promenerat en massa, träffat vänner och familj, mött bra människor mött mycket dåliga människor, varit i kontakt med starka människor och även fruktansvärt svaga människor, roadtripper, pokerkvällar, spelkvällar, middagsbjudningar, cafébesök, gråtit och skrattat.
Ja vi har hunnit med en hel del faktiskt.

Jag har lärt mej mycket om mej själv, som ingen kan ta ifrån mej.
Har man gått igenom allt jag gjort utan att bli totalt knäpp i huvudet (vissa tycker väl att jag är det) och faktiskt lyckats aktivera mej till den milda grad som jag bevisligen gjort och orkat ta mej framåt på denna känslomässigt krokiga, backiga väg och faktiskt vara på väg ut på andra sidan så finns det nog ingen utmaning som är för svår.
Trots alla försök av vissa människor till smutskastning, försök att lägga en mörk skugga över mej, kränkt mej, hotat mej och betett sej så avskyvärt man kan göra mot någon annan människa så har jag har aldrig varit rädd för att möta andra ögon, ryggen är rak och huvudet bär jag högre än jag någonsin gjort.
Jag är en stark, stolt, ansvarsfull, kärleksfull och en helt fantastisk mamma.
Fråga Mollie som idag fyller ett halvår :-)
Jag älskar dej mitt gryn....


 
  Jockarp.                                                                                                                                                                    

3 kommentarer:

  1. Vacker mage, man ser din stolthet! Du har verkligen hunnit med en massa, kanske dags för en tid nu att bara vara och att dra ner lite på tempot...

    Kram

    SvaraRadera
  2. vilken fin mage! jag går och väntar på mitt maginnehåll, lite otålig nu... :)

    SvaraRadera
  3. Du är så klok Leo! Att fånga dagen och leva i nuet, det är precis det du gör, fortsätt så!

    Ha en fin dag!
    Kram
    //Sara

    SvaraRadera