torsdag 19 maj 2011

Jag klippe klippe gräsemattan o den blev så fin....


Ja nu verkar vi löst ett litet problem till, de här med gräsklippningen.
Jag har funderat ett tag på hur det ska gå till, rent praktiskt vet jag ju hur jag ska göra med de, men jag har ju myset med som ska hänga med på tåget.
Jag har funderat på om jag skulle ha henne i vagnen eller om jag skulle klippa när hon sov, har även övervägt roundup men alla sakerna kunde tillslut uteslutas, problemet är ju att om hon sover så hör jag ju inte om hon vaknar, likadant om hon är i vagnen, jag har ju inte en aning om vad hon pysslar med.
Men jag fick ett hett tips av en vän och det provade vi, det verkar faktiskt funka ganska bra, myset fick hänga på magen.
Ja det gick bra en gång, men som dom säger en gång är ingen gång, så jag vet inte hur det kommer att sluta om det blir en bra grässommar, hon lär väl tröttna på att åka varv ut och varv in om det behövs klippas ofta, men den tiden den sorgen.
Nu är det iallafall ny klippt och fint.

Vi var på en långpromenad igår igen och det är verkligen härligt nu, fina vänner och barnen, trevliga samtal.
Myset blir lite kinkig nu när hon är vaken i vagnen så jag har alltid magbjörnen med mej, så kan jag växla lite. Hon är så nyfiken nu och jag förstår att det måste vara trist att ligga i vagnen och de enda man ser är blå himmel och gröna löv.

Det här med att fylla dagarna har vi inte haft några som helst problem med, tvärt om, hur är det möjligt att när man tittar i almanackan veckan innan så är det tomt, sen när man väl är där så är det proppfullt med små projekt som ska tas i tu med, det är samma visa varje vecka.
Helt sanslöst, jag tog upp detta lilla problemet med psykologen när ja var där om det kunde tyda på att jag flydde från något, att jag aktiverade mej på grund utav att slippa tänka på min situation eller vad de kunde handla om.
Hon är klok min hjärnskrynklare, för hon sa att så länge jag mådde bra av att ha häcken full så spelade inte anledningen någon större roll, men visst finns de en möjlig förklaring och den kan mycket väl vara den jag nyss nämnde. Skit samma, vi kör vidare men full almanacka.

Jag hoppas att alla tittade på programmet uppdrag granskning igår kväll kl 20,00 om inte kolla på svt play, det är rent ut sagt för jävligt. Stackars barn... Hoppas aldrig att fler barn ska behöva bli utsatta för något liknande.

Myset och jag har det betydligt trevligare vi har börjat att aktivera oss med gunghästen nu, myset tycker att det är jätte spännande så de blir en ridtur nästan varje dag.
Planen är att hon ska få åka ner och titta på shettisarna när dom fått föl, kanske vi kan ta en liten provsittning på dom också, vi får se om de finns någon som är tillräckligt tam.
För någon vildhäst blir det inte tal om att få provrida, de har vi haft nog av här hemma.

Nej nu ska vi ta tag i nya projekt, fånga dagen.



 

    Jockarp.                                                                                                                                                                   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar