söndag 8 maj 2011

Lördagsutflykt....

Rörlig..

I går var vi då och skulle kolla in lite nya fräscha bilar igen, de fanns lite allt möjligt trevligt att titta på, vi hade planen ganska klar, det var problemet.
Just den kärran vi var mest intresserade av hade dom klart inte hemma, jag undrar nu, varför skickar man ut ett annonsblad om visning på vissa modeller och sen har dom inte bilskrället hemma så man kan titta på den. Morr.


Denna skulle väl kunna klä oss :)
 Istället fick vi hoppa in i vår egen lilla bil och fortsätta färden söder över, vi skulle ner till dom söta damerna i Lund på middag, en flygande Jakob var utlovad och den var verkligen smaklig.
Det är alltid roligt och ses man blir glad och lycklig av att se dom nygifta lyckliga, visst de är ju med en viss avundsjuka, men jag försöker att inte tänka så och i stället glädjas åt att de finns par som faktiskt klarar av denna stora känslomässiga resa som de faktiskt är när man gifter sej.
Och jag vet ju att de finns många människor som är fruktansvärt avundsjuka på mej för att jag fått min lilla guldklimp och de med all rätt ;)

Sen bar det av ännu lite mer söder över, nu skulle stora staden Malmö intas, de var stort kalas på gång.
Vi kom tidigt och vi åkte ganska tidigt, det var varmt och väldigt mycket folk, trevligt folk förvisso, men de är lite jobbigt för myset ibland med så många som vill vara nära henne.
Bilfärden gick ganska fort hem, jag har lovat mej själv att ta det lite lugnare i trafiken nu när man är mamma, men det är inte lätt när vägarna ligger öde.
På vägen ner var det mycket trafik och jag förundras över hur märkligt folk beter sej i trafiken, de kan ju finnas en anledning men jag undra vad den är, när man varje gång de kommer en skylt som varnar för fartkameror måste gå ner tio km under den utsatta hastighetsbegränsningen, vad är dom rädda för?

Idag var vi ute på berget redan vid åtta snåret och de så ut så här :)

Sköt att slippa knuffa på vagnen.

Inga ord behövs.
Det är fina dagar nu och de ser ut som de ska hålla i sej ett bra tag till, Nu ska de ut och njutas igen....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar