onsdag 4 maj 2011

Radioprojekt....

Nya stolen..

Bättre utan :)
Jaha jag har ju hört att man kan bli gråhårig och tunnhårig till och med skallig när man går igenom en livskris, men jag har då aldrig hört talas om någon som har fått vita ögonfransar, vilket jag nu har lyckats med.
Mitt högra öga har nu fått sej en liten törn i sin skönhet iform av ett litet vitt hårstrå under ögat på lilla fransen.
Är det någon som varit med om nåt liknande?
Kanske är de dax för denna gamla dam att överväga att använda mascara, eller vad de nu heter.
Nja vi får väl se hur det blir med de.

Myset lekte med grannpojken igår, dom var så söta ihop, Mollie körde i sin stol och han kröp, dom kikade lite pillimariskt på varandra, men dom var nyfikna, roligt att se att dom är med i matchen.
De kommer förhoppningsvis bli en livslång vänskap om nu ingen av dom flyttar. Men de vet man ju aldrig.
När söta grannen gått var det provbadning av den nya badstolen, de gick sådär, myset var nog lite liten än, men hon växer nog snart i den, ren blev hon iallafall.

De är mycket händer och fötter i munnen nu, jag kan ju lätt garantera att den vigheten måste komma från hennes far, för jag är stel som en pinne.
Ibland tror jag att hon ligger och jiddrar med fötterna i munnen bara för att reta mej, för hon ser väldigt nöjd ut efter sina små konststycke.
Men så länge myset är lyckligt så är mamman lycklig.

Idag har vi hjälpt till med ett projekt, vi är väldigt hjälpsamma myset och jag.
Dagens projekt handlade om ett program som ska sändas i radion i sommar som handlar om olika familjekonstellationer.
De ska bli fem avsnitt i serien som ska handla om just familjer, de ska tydligen vara en familj som har många barn, dom berättar om varför de blev så och hur deras vardag ser ut, sen var det någon som hade ett adoptiv barn, någon familj som gjort  provrör och sen jag och Mollie då.
Jag hade stora funderingar på hur vi skulle presenteras i vilket fack vår lilla familj skulle kunna passa in, de finns ju många ställen där vi skulle passa in, allt från regnbågsfamilj, ensamstående, inseminerad, ensam vårdnadshavare.
You name it.
Men efter besöket av den trevliga tjejen så tror jag att det kommer bli ett bra program.
De ska bli spännande att höra i sommar.

Ja sen var det då dax för uppsägningar på mitt gamla jobb igen, de är helt sanslöst vad företag kan leka med människors liv, jag är idag ännu tacksammare (om de nu går) över att jag jobbar på en sån trygg arbetsplats som jag gör.
Man ska inte ta ut något i förskott, men det känns som att man kommer att vara kvar där tills det är dags att dra sej tillbaka och börja leva ett liv på pengarna men betalat in till staten, vilket jag räknar kallt med att jag ska göra när jag är i 55 års åldern.
Hur är det nu, man ska jobba för att leva och inte leva för att jobba, mitt nya motto jag ska leva efter, jag behåller givetvis de gamla mottot med, de om att man inte ska ha alla ägg i samma korg.

Med tanke på ägg och korg, så var vi och veckohandlade idag igen, vi är grymmare än grymmast på de nu.
Myset älskar att hänga på magen, jag börjar nästan bli lite rädd för att hon ska bli shoppaholic när hon blir stor, brr, hemska tanke...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar