måndag 23 maj 2011

Storken kommer...


Helgen har varit fin, vi har gjort massa saker tillsammans med andra människor.
Vi har varit på hästtävling och gått och kollat in hästar och ryttare, den var en hel del avramlingar, de är hemskt att skratta åt andra och de gjorde jag inte heller, men min vän skrattade hysteriskt så tårarna rann och då kunde man ju inget annat än att små le.

Vi var iväg i boket och åt middag med hela familjen, de är ett trevligt ställe nere vid havet, de finns en lekplats precis utanför och de passade perfekt för Mollies kusiner att leka där till middagen stod på bordet.
Efter maten blev det glass, det blev en spontan och härlig kväll.



Så har årets första langos slunkigt ner med, holjemarknad bjöd på de mesta, vilken nostalgi, jag har inte varit där på säkert 15-20 år, men minnena kom tillbaka.
På väg upp dit hände de en liten olycka i bilen, myset lassade ner hela sej och bilbarnstolen, jag hade risigt med ombyte med mej, men vi löste det till slut.
En solig skön dag i lagom tempo, med underbara vänner och barn.
Tre lådor gräddbullar och lite marknadsgodis var vad vi fick med oss hem.
Vidare på kvällen grillades de fläskfilé och gräset klipptes återigen här på gården.

Det har nu varit års dagar på att vi berättade för våra familjer att vi väntade barn.
Usch jag minns de med en klump i magen, detta fina underbara som skulle berättas, att man var så nervös att berätta det för sina nära och kära, att man var orolig och rädd för att dom inte skulle glädjas med oss, det var fruktansvärt grymt.
Reaktionerna var olika men jag tror trots allt att när alla smält den stora nyheten så tror jag, vill jag tro att alla var glad och stolta över vad  vi åstadkommit och gått igenom.
Min sk frus familj tog det nog bättre än vad min egen familj gjorde men nu i efterhand spelade de ju inte så stor roll vad min sk fru familj sa, för som med så mycket annat som kommit från deras munnar var det tomma ord.
Det är med dom som det är med min sk fru, lova stort men höll tunt.
Syskonbarn och barnbarn, jo tjena...
Dom har inte ens sett det vackra storken kom med.

Jockarp.                                      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar