tisdag 24 maj 2011

Tidningsdrottningen....


Trycksvärta.
Ja min dotter tycker det är vansinnigt roligt att leka med papper, jag tycker att det är vansinnigt bra att hon är så lättroad, ett reklamblad sen är halva dagen gjord.
Den enda nackdelen jag kan se är väl att myset skiftar färg från sin fina babyhy till totalt sotsvart i ansiktet och på dom små händerna på bara några få sekunder.
Men som sagt är myset lyckligt så är mamman lycklig.

Igår var det promenaddax men söta grannen igen, vi har ett setts på ett par veckor så det var en del att ta igen av sladder och hur utvecklingen är hos våra små barn.
Vi kom fram till att det var märkligt att vi inte träffats innan, med tanke på att vi bor så nära, men de är väl så, livet går sin gilla gång och det är i de invanda mönstret. Jag är iallafall glad över att vi träffats.
Middagen intogs igår utomhus i den fina vädret.


Ja sen var vi hos frissan igår, de blev inte så våldsamma förändringar, jag tog bara nån decimeter på längden, men nästa gång ska förändringens vindar minsann blås i mitt hår. (tror jag)
Vi pratade om ett program på datorn om att man kan lägga in en bild på sej själv och sen byta frisyrer, jag är väldigt sugen på det men frågan är vad det kostar, för gratis verkar det inte vara.
Vidare från frisören, bar det av till trädgårdsfreakkompisen och vidare till en plantskola i byhålan Kyrkhult, det var dax för dom solbruna händerna att bli lite gröna.
De införskaffades både det ena och de andra och flaket  på bilen fylldes, det blir nog en väldig massa jobb nu i några dagar med att plantera allt.
Ja hujedamej.



Väl hemma igen badades myset sen blev det en kvällspromenad med mormor och hundarna, uppdraget var vildkaprifol, eftersom doften är så underbar så vill jag att den ska spridas här hemma på gården.
Dom planterades, så nu är det bara att vänta och se om dom klarade flytten från den dåliga jorden i skogen till mina otroliga näringsrika rabatter.

Avslutning på dagen blev en kopp kaffe och taberas på gräddbullarna med en vän, sockerfritt givetvis.
Helt enkelt ännu en förträfflig dag för damerna Vilhelmsson.
Tack för det alla inblandade.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar