tisdag 17 maj 2011

Vad roligt vi har :-)


Vart tog nu den underbara sommar värmen av? de passade ju mej perfekt att gå upp från sängen och ut i solstolen.
Men vad hände? nu är det kyligt igen.
Så istället för solstolen blir det bilstolen.
Det blev en väldigt märklig dag i går, jag skulle köra in till Karlshamn för att hämta ett gåvopaket som man får från vissa företag när man fått barn, på vägen dit skulle jag inom en vän för att hämta mysets mössa som vi glömde sist vi var där.
Väl där blev det kaffe och de visade sej att dom med skulle in till stan, vi lastade alla barnen och sen bar det av.
Vi gick runt i dom flesta affärer kändes de som och vi tittade på barnkläder, min kompis fick tag på lite fina saker men jag har redan så mycket till myset så det blev inget handlat, men herregud vad mycket fina kläder det finns till små söta barn.
Vi lunchade på stan sen for vi hem, kaffet sattes återigen på och intogs.

Men vädret var ju så tråkigt så vi bestämde oss för att åka till Tingsryd och kolla läget.
Det finns ingen hejd på spontaniteten just nu.
De är så roligt att åka in i den Småländska lilla hålan och kolla på alla original som finns, det är verkligen som att komma tillbaka i tiden, de finns alla sorter där och det gör inget, man får helt enkelt vara som man vill och de gillar vi ju.
Vi var inne i en ridsportbutik och där gjordes värsta grymma klippet.
Vi var även inne i ett tält som sålde plastsaker från Hammarplast, det var en del av världen jag missat totalt i mina 34 år, märkligt.
Jag köpte iallafall en ny termos som jag fick för mej var ett klipp, det återstår väl och se om den håller värmen. Den är tänkt att följa med på våra utflykter i fortsättningen, om den nu håller måttet vill säga.

Det här med Leonora och affär det är en sak som aldrig innan gått hand i hand, men nu tycker jag att det är vansinnigt roligt.
Den enda slutsatsen jag kan komma fram till varför det är så är att jag jobbade så mycket innan så jag vill prioritera min lediga tid till att göra andra saker än att ränna runt i tråkiga butiker, men nu när man har all tid i världen så finns det helt enkelt tid till att göra det och faktiskt då tycka det är roligt, vad man förändras va...Jag skulle tro att de kan hänga lite på att sällskapet också är vansinnigt roligt.

Som min vän bruka säga.
fruskrället.
på den fronten händer det inte så värst mycket just nu, de finns en del väldigt roliga saker som är på gång i den historien men de får jag ligga lite lågt med än så länge.
Jag väntar ju besked från åklagaren med hur dom ställer sej till den påstådda misshandlen.
Men de ser jag inte så värst allvarligt på, mer än att jag tyckt att det skulle varit vansinnigt latjo att träffa henne i en rättssal.
Jag leker med tanken.... Besöksförbud, låtsas vara jätte rädd, lilla stackars mej som lämnade fru och ett ofött barn som jag varit med och skapat, helt kompislös en störd familj som är helt paranoida, som påstår sej vara förföljda och hotade på alla tänkbara sätt.
Tänk så roligt att sitta i en rättegång med lilla mej och min dotter. För Mollie får väl vara med, vem skulle annars ta hand om henne? Hon har ju bara mej.... visst.
Herregud vad jag går igång på dom tankarna. Jag kan nästan se det framför mej, hon stackaren som utmålat sej själv som ett offer i denna historien kommer in hålögd och sargad av det hemska jag utsatt henne för.... Vilket är. Den hemska sanningen.
Hehe jag måste skratta lite åt det,  det är möjligt att jag är knäpp, men de ska jag ta reda på idag, för nu är det dax för ett nytt möte med psykologen.

Förresten, Grattis Norge....

Mitt lilla gryn.

Jockarp.

1 kommentar:

  1. Ja herregud vad roligt vi har hela tiden! Tänk vad du har missat mycket shopping för att du suttit i Jockarpsmyllan och tjurat under åren, vi har massor att ta igen!!

    SvaraRadera