lördag 11 juni 2011

Mer rock....


Bil letandet går vidare, det blev lite märkligt, för först kördes de tre mil söder över sen togs ett nytt beslut om att köra norr över i sökandet.
Det gick inget vidare med själva projektet, men det blev en god och trevlig middag på rökeriet i Karlshamn, fin fin miljö ända nere vid vattnet och maten är inte fy skam.
Hem en sväng och sen var det minsann dags för ännu en kväll på rockfestivalen.
Myset var i storform, antingen sov hon som en stock när vi gick omkring där eller också sprattlade hon som en spratteldocka, hon tyckte det var vansinnigt roligt att hänga på magen.
De sägs ju att man inte får vända barnvagnen från sej utan barnen ska titta mot den som kör vagnen för att det blir för mycket intryck för dom annars, jag funderar då över hur det är att dom  klara av alla intryck när dom sitter på magen. Hur tänkte dom där, dom som vet allt om barn och deras behov?
Denna ungen ser iallafall inte ut att ta någon skada.


Vi träffade på mycket känt folk, många som man bara ser en gång om året, det är många hemvändare som man möter denna vecka.
Träffade på några gamla klasskompisas föräldrar, det är väl kul att dom fortfarande känner igen en eller vill kännas vid en, de gick ju ganska hett till förr i världen menar jag, man är ju inte samma människa nu som då, men minnet lever kanske kvar, vad vet jag.



Ja och så var ju tanken att vi skulle hem i vettig tid, men nej då, på vägen hem körde vi inom ett par vänner och där blev det kaffe, betydligt billigare än den kopp jag köpt ett par timmar innan som gick på 30 spänn, inte klokt jag vet.
Det var mycket som skulle avhandlas denna afton så där hängde vi till klockan blev alldeles för mycket , det är inte lätt att slita sej när man har trevligt.
Myset somnade iallafall i en liten gunga som satt upphängd i taket, det var bara hennes små fötter som stack ut, så söt så.
Det blev en bra dag.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar