torsdag 9 juni 2011

Nya bilder...

Ny badad..

Ja då var deklarationen påskriven och klar, det är alltid med ett visst obehag man kliver över tröskeln till revisorn, men i år gick det bra.
Myset var på bra humör när plus och minus diskuterades.
Jag förundras dagligen över hur lätt hon är att ha med sej, de får man väl tacka gud för.
Så tack gud.

In i bilen och sen bar det av mot nya projekt, vi har ju funderingar på det här med att köpa ny bil, de känns som om den vi har nu är lite för mycket bruksbil, det är dax att skaffa sej en familje bil, är det vuxenpoäng på de tro...?
Det är en djungel de där med bilar och det retar mej lite att man inte kan mer om saken, nu har vi tre sorter att välja i mellan och dom det står i mellan är, Kia Sorento, Nissan Murano eller Volvo XC 90. Volvo känns nästa lite för seriöst, typ tantvarning, eller är det att bli vuxen på riktigt Villa,Vovve, Volvo och Mollie, Hmm, tips i frågan mottages mer än gärna.

En liten sväng inom glassbåten med mormor, moster, morbror och lillkusinen hann vi med, hela staden kryllade av rockare, det är en härlig vecka att vara Sölvesborgare.
Nu var tanken att vi skulle ta en liten sväng ut till festivalområdet och kolla läget, men jag tyckte att myset verkade lite hängig så jag beslutade att vi skulle tidigt i säng.
Jo tjena myset hade andra planer, pigg som en liten mört och alldeles rosenrasande över mitt beslut,så de var bara att upp och hoppa igen, vi fick ta en liten kvällspromenad. men med ny syre i lungorna blev hon bara ännu piggare, så vi busade i sängen, de rullades runt, de sattes sej, de skrattades, de pratades och det var så mycket pussa och kramar de var en stund av den totala lyckan och glädjen.
Hon är verkligen bedårade mitt lilla mys. Japp det är hon :-)
Titta och njut av dom fina bilderna som Mollies moster tagit..


 Älskar denna bild på myset.


Kusinens keps, kanske lite stor.

Jockarp.

6 kommentarer:

  1. Helt underbara bilder!!
    Hon är ju söt som socker....

    Jag hade satsat på Volvo...(jag är ingen tant, inte ännu iallafall)

    Kram på er!!

    SvaraRadera
  2. Hon är underbar,har ju sagt det förr.. :) Fantastisk hela lilla tösabiten.. Söt..Och en lycklig unge med en lycklig och stolt mor..Det är livet! Sen kan man ha vilken bil som helst ;)

    SvaraRadera
  3. DODGE DURANGO-Perfekt till dej;-)

    SvaraRadera
  4. Blir alldeles varm av din kärlek till Mollie som lyser igenom varenda inlägg - fantastisk förälder - underbar unge!!! ;)

    SvaraRadera
  5. Underbara bilder!!

    fast ingen Volvo! det är ju så trist! finns ju så många andra bättre bilar. :)

    KRAM!

    SvaraRadera
  6. Jag gillar volvo! Bra o säkra bilar;) hade xc90 innan men höll på att dö varje gång jag va tvungen att lyft ut eller in något ur bagaget så det är så hög upp ;D men jag är ju hyfsat klen.... Nu kör vi v70 and i love it! hunden kan hoppa in o ut själv, matkassarna lyfter jag upp utan problem o när vänner ska knyckla in sin barnvagn fixa vi det utan manlig hjälp! *haha!
    Kram Malin

    SvaraRadera