lördag 30 juli 2011

Familjeliv.se.....Den totala förvirringen.

Ett litet plus...


Jag och min älskade älskling är nu i startgroparna med att försöka få barn.

Vi har bestämt oss för Danmark,stork.
Har bokat tid för undersökning/blodprover på en privat klinik i Hbg som är varmt rekomenderad av andra flator.
Sen bär det av till Danmark för samtal, förhoppningsvis går allt enligt våra önskningar och vi är med barn nästa år ;)

Min älskling ska bära först( då hon är äldst ) och sen jag...

Nästa vecka bär det av till Danmark och stork...håll tummarna!!! ;D ;D

Nästa vecka
Nästa vecka bär det av till Stork, vi är mycket förväntansfulla och håller tummarna för att allt ska gå vägen...tänk att det är så nära nu...SÅ GLADA!!!

Håll tummarna ihop med oss!!!

2009-10-19 19:18
Nu har vi fått en smiley på stickan och imorgon bär det av till danmark, så om ni skulle vilja hålla tummarna extra hårt i morgon blir vi mkt glada! ;D ;D

2009-10-20 21:51
Idag har varit en händelserik dag, varit på stork o köpt 2miljoner simmare me krut i ;)
Min älskling va duktig o modig som vanligt o jag fick hjälpa till lite...nu är det väntan som gäller...

Idag fick stumpan den där oönskade mensen, känns surt som in i haft 2 riktigt sura dagar!
Igår fick vi ta bort vår älskade hund och idag kom mensen...surt o dessutom har jag mensen och är på humör därefter (som ni kanske märker).
De e bara på det igen o att lyckas första gången verkar vara utöver de vanliga men de hade varit så bra, passat så bra...

Babe har ÄL, så nu bär det av till Stork, lite tidigare än väntat då vi trodde de skulle bli mån/tis men detta e ju bara bra slipper vi skippa jobb! ;D HÅLL TUMMARNA!!! ;D
Ingenting andra gången iheller...

Nu har vi varit på stork en tredje gång, vi håller tummarna så de gör ont denna gången. De känns mkt denna gången och jag tror väldigt mycket på denna gången!
Hoppas ,hoppas!!! :)
Vi har även denna gången testat Grapefruktjuice...hoppas de hjälper!

Nu har vi varit i danmark på stork 3 gånger...utan att lyckas!
De tar på våra krafter, man väntar, hoppas, väntar, längtar, väntar o misslyckas...3 gånger.
I veckan är det dax för ins. nr 4, vi vill så gärna...älsklingen min har ändrat sin livsstil helt och hållet är numera en förebild för renlevnadsmänniskor hon har varit och ÄR så duktig och helt jävla underbar!
Det ÄR vår tur nu...peppa oss och håll tummarna för oss! ;)

Vi har nu testat i några dagar och ingen ÄL än, vi hade dessutom lite problem med stickan i morse. Den visade felmeddelande och därför blev testet ogilltligt. Testade igen en stund senare och ingen ÄL. De är ju dock så att men ska testa med 4 timmars mellanrum så vi får la se...kanske har hon ÄL nu. Känns som de går mycket emot oss nu...de är tungt!

Fjärde lyckades inte så nu har vi gjort en äggledarspolning...de va rena motorvägen sa han...men också att det kunde vara nått lite som va ivägen som han inte märkte. Så nu väntar vi åter igen på ägglossning och håller tummarna för femte gången!

Nu har vi varit iväg en 5:e gång...KOM igen, må de vara vår tur nu! ;)


Nu är det såhär...Babe gjorde ju den 6 insm. för ett par veckor sedan...man får ju ett analogt gravtest utav stork, vi testade i fredags och det dök fram ett streck...ljusare än de andra...de stod att de kunde vara det...babe trodde inte fullt ut på det...så jobbade hon igår hela dagen...kom hem kl 18, jag stod och bankade på apotekets dörr kl 10, köpte de dyraste/bästa/mest informativa gravtestet de hade...där det står GRAVID/INTE GRAVID/HUR MÅNGA VECKOR... Babe kom iaf hem...jag stod och stampade...var helt säker...babe ville inte bli besviken om de nu var ett "spökstreck"... IN O PINKA NU!!!!!!!! Skriker jag... haha, nåja...hon gör som jag säger... (för en gångs skull...haha) går sen o sätter sig i soffan (nervös) jag står och hänger över testet...och de dröjde nog inte mer än en minut eller så...så står det GRAVID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag tittar ut genom toadörren och säger...- Kom nu här o titta...- Va står det, frågar hon? - Kom o titta själv...
- VA VA DE JAG SA... ;D
Sen dess har Min älskling haft ett leende på läpparna...och det mina vänner, är värt ALLT i världen!

Resten är suddigt, luddigt och helt jävla underbart!!!
Och nu kommer tårarna krypande...och denna gången välkomnar jag dem!

Fina och känsliga ord dom sista meningarna. Men dom var ack så tomma. Hur kan man skriva allt detta och sen bara kassera?
Detta gott folk är min sk frus egna ord om vad vi gick igenom och vägen till ett plus, detta är kopierat direkt från vår sida på familjeliv.se som hon skrev om vår kamp till att få ett litet barn.

Snacka om att man blir plågad och frågad. Vad var det som händer? Vad är detta för en djupt skadad schizofren människa jag gift mej med och valt att skaffa ett barn med?
Vår sida på familjeliv döpte hon med samma namn som sin blogg som hon nu så passligt stängt.
Hon o jag.
Varsågoda och läs.....
När jag läser dessa rader ser jag inte någonstans att hon inte skulle vara mogen för att skaffa barn eller att detta enbart skulle vara min dröm mitt försök till att få barn.
Förvirringen är total.....


6:e gången gilt...
 Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Jag läste om dig i mama och eftersomjag kände igen dig snokade jag jg reda på din blogg. Jag har läst -hela! Jag har inte varit med om något tillnärmelsevis så plågsamt som du har, även om jag också haft och lever med egna personliga tragedier. Precis som för dig gjorde någon något med mig jag fortfarande inte kan förstå. I mitt fall ledde det till att det var jag som lämnade, jag hade gått vidare långt innan orden yppades, men jag har fortf inte blivit klokare över hur den här personen kunde behandla mig som han gjorde. Men vet du vad? Jag har kommit till insikten att det ibland inte finns förklaringar, och det har jag accepterat. Din smärta lyser igenom, och jag känner desperationen i att vilja få svar på hur hon kunde. Men vet du vad jag mer tycker mig kunna ana? Ilska! Och ilska är bra, det innebär att du är på rätt väg, och efter ett tag kommer även den att ebba ut. Jag lovar dig.

    SvaraRadera
  2. Enl min erfarenhet av kärlek har det varit så att man lever i sin bubbla o allt är underbart ända till en spräcker bubblan o man vaknar upp o blir chockad av att den andra inte ser vad man själv ser o upplever längre...Man vill tala om förklara, ja allt för att ens partner ska förstå vad fint det är man har...Tillslut så säljer man ut sig själva helt...man trycks ner i skorna o o har ingen självkänsla kvar...av någon lustig anledning är man ingen utan denna människa... tills en dag...när man kommer på att det är ett luftslott man vill hålla vid liv...
    Nu hade ni barn o att hon vänder ryggen till det är det sjukaste sjuka...Men en dag o den kanske redan är här så kommer du på vilken tur det är att din dotter inte fått växa ut med en svikare...
    Och en dag kommer man på att en annan ska inte hålla i nyckeln till ens lycka... :)

    SvaraRadera