onsdag 13 juli 2011

Golf och fotboll....

Mitt lilla underverk :)

Återigen hade vi en solig och skön dag här hemma i borgen, om jag förstått det hela rätt så ska sommaren ta en lite paus ett tag, regn är tydligen på intågande, så här passades det på och få lite gjort utomhus.
Vi klippte gräset och myset somnade sin vana trogen, det verkar vara rena sömnmedlet det där med att åka gräsklippare, vi snaskade körsbär när vi körde förbi trädet, vilken lyx va, är det det som kallas att förena nytta med nöje tro.


Landslaget nästa.
Myset lirade lite boll och badade i sin pool och hon hade sina badvakter med sej i form av Norforlkarna, det känns tryggt på nåt sätt, Sigge och Lasse är grymma livvakter till myset.
Vi tog ett par sköna rundor på berget med, det behövdes för det var en och annan tanke som for förbi mitt huvud.
Jag träffade ju min sk fru den 9:e juli och den 12:e bjöd jag ut söta fröken på en dejt, jag var en sån gentlekvinna att jag åkte och hämtade henne i min bil och vidare vi tog oss till en minigolfbana i Valje, de var en underbar kväll, vädret var i samma kaliber som det var i går kväll, alltså en underbar solnedgång.



Vi spelade en runda golf och jag lät henne vinna, för sån är jag :)
Nej det gjorde jag inte men jag var så nervös inför mötet med denna vackra skapelse så jag förlorade matchen.
Vi har sedan spelat en runda golf varje år på den banan och dom andra åren har jag faktiskt lagt mej. Husefriden ni vet.
Iallafall när jag förlorat golfmatchen fick ju förloraren bjuda på glass, vi tog våra glassar och gick ut på en brygga, vi satt där och pratade och allt var underbart ända tills mina armbågar började blöda, så är det när man lever ett aktivt liv.
Vi hyrde film och åkte hem till Jockarp och plåstrade om mej och sen den dagen var hon här, hon min tjej, min sambo, min trolovade, min fru, mitt allt.




Ja det var det jag funderade över igår att det hade gått sex år sen den dagen när jag stod utanför hennes mammas lägenhet med min stora svarta bil och väntade på min blivande fru.
Herregud vad man varit med om mycket på dom åren, helt otroligt ändå kändes det faktiskt som om det var igår.
Jag minns fortfarande vad jag hade för kläder på mej, jag minns vad hon hade för kläder på sej, jag minns hennes solglasögon, sandaler, linne och shorts. Jag minns vad vi åt för sorts glass, jag minns färgen på golfbollen, jag minns allt som det var i går.



Undra om hon minns det.


Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Jag tror hon skäms i denna stund, även fäller tårar för att hon VET innerst inne vad hon strulat bort men inte kan erkänna i denna stund då hon gått väldigt förlångt med allting. Hon BORDE känna bitterhet och ledsamhet då hon ser vilken lycka hon "slarvat bort" då hon tittar på era vackra kort som lyser av kärlek. Hon kan inte ha tänkt klart då "olyckan" var framme. Jag hoppas du nångång finner din kärlek som ska vårda dig ömt hela livet. Styrkekramar från mig.

    SvaraRadera
  2. Dags att gå vidare. Ny kärlek väntar säkert runt hörnet om du bara ser dej omkring. Nån som kan ge lika mycket kärlek tillbaka till dej och lilla Myset.
    Kram

    SvaraRadera