söndag 3 juli 2011

Vänner....


En upplyftande Lördag som innehöll massvis med människor, skratt och samtal.
Dagen började med att åka ut till jobbet helt okej lördagsnöje myset åt majskrokar och vi åt frallor och drack kaffe, vidare till en annan avdelning nya samtal mera kaffe.
Hem och agera hundvakt, mormor och morbror kom på besök en sväng, myset formligen hoppade fram och stod klart på huvudet, lite tannagnissel sen på det igen, ja för vem lär sej av sina misstag.
Nu är det så att lilla fröken Vilhelmsson klarar konststycket att resa sej upp helt själv mot stolar, bord, människoben, krukor, ja på de hela taget allt hon kommer till.
Problemet är att de ofta resulterar i en krasch landning antingen med munnen eller pannan i en mindre mjuk inredningspinal. Jag får verkligen hoppas att socialen eller polisen inte får upp ögonen på henne och att dom får för sej att det pågår en barnmisshandel här i Jockarp.
För så är icke fallet.

Eftermiddagen bestod av fika med en vän, hon hade med sej en fin present, känner att jag börjar bli lite svagare för det där med presenter nu på gamle dar. Jag fick iallafall en fin sten, vilken jag blev jätteglad över, det är så lite som gör det, så tack för de.
Status på myset var lite små surt, jag vet inte om det berodde på den fruktansvärt varma och klibbiga miljö som infann sej är i byn, det var verkligen olidligt obehagligt.

Kvällen blev lugn och skön, häng med ännu en vän som var gräsänkling, de passade bra.
Vi åt glass i stora lass och angep även körsbärsträdet.
Efter den smått obehagliga dag med åskan hängandes i luften och resultatet av det blev svår andats så var det helt underbart när vi slog oss ner på gräsmattan och pratade om livet, och om framtiden.
Jag som var nöjd över livet allt utom en liten pusselbit som saknas, hon som har stora beslut om hus och barn att fatta. Ja allt handlar om hur man har det och vad man är på jakt efter.

Nu ska myset väckas och tillpiffning står på schemat för vi ska iväg på nya äventyr, ett okänt mål, spänningen är olidlig.......


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar