tisdag 30 augusti 2011

Bloggen stängs....


Ja kära läsare!

Det är ju så att man måste göra en bodelning när man varit gift och då den ena parten bestämmer sej för att inte ta så allvarligt på just de och då vilja skilja sej helt plötsligt bara sådär efter några veckor.
Hade nu min sk fru låtit bli att gifta sej vilket jag nu i efterhand hade sett som ett väldigt positivt och moget beslut, (men ack nej hon skulle genomföra vigslen här skulle minsann lina löpas fullt ut, hon var minsann inte nöjd förren hon gjort allt med mej, och det har hon då som sagt var gjort snart.) Så hade vi alltså inte behövt göra en bodelning och då hade vi sluppit massa onödiga utgifter i form av att anlita juridiskt kunniga människor.

För nu har det kommit en förfrågning av min sk frus sk juridiska ombud om en bodelning.
Lite märkligt med tanke på att jag redan i December månad genom mitt juridiska ombud ställde frågan om bodelning, men visst viss fördröjning får man tydligen räkna med och med tanke på att hennes ombud nu inte verkar vara en kniv med så vasst egg så kan jag förstå dröjsmålet.
Kanske var hon helt enkelt tvungen att läsa på om hur det fungerar och även plugga lite Svenska med för det verkar inte vara hennes starkaste sida.
Men det kan jag återkomma till vid ett annat tillfälle.

Iallafall ska en bodelning till att göras man ska alltså dela upp boet, de kan väl tyckas lite märkligt i sej att hon ville genomföra giftemålet och sen skiljas, så tanken har ju slagit mej att hon helt enkelt ville sol och våra mej, humf vi får väl se hur det går.
Det finns ju vissa saker som hon har lagt beslag på som jag anser vara mitt eller helt enkelt går att dela på och det är bland annat våra gemensamma foto från våra fem år ihop.
Hon tog hårddisken som alla foton fanns på och drog.
Där är bilder från resor, när vi tittar på pyramiderna i Egypten, när vi tittat på när papegojor bråkar i Venuzuela, när vi pussas vid Efeltornet en nyårsafton, vaxkabinetet i London, Förlovnings resan till Maldiverna, När vi pussas i det helt förbjudna för homosexuella Peterskyrkan i Vatikanstaten, när vi vandrade på kalfjället, vår tripp till Amsterdam och red light district, spa resan till Polen och ej att förglömma vår långa resa men bil i USA.
Det finns bilder när min mage var platt till den blev större och större, när det växte ett litet barn där inne som vi båda såg framemot att få träffa och få se växa upp.
Där finns bilder på alla resor mina föräldrar gjort dessa åren, hela våra liv finns i den hårddisken.
jag var snäll nog att köpa en externhårddisk som jag gav till henne så hon skulle kunna lägga över alla bilderna på, vi får väl se hur de går, hittills har det gått sådär.
Det finns även videoband från vår månad i USA som skulle kopieras och delas med av, röken har ringlats över taken här men dessa saker har lyst med sin frånvaro.
Jag har ju däremot hela tiden sagt att hon kan komma hit och hämta sina pinaler och till och med erbjudit mej att köra sakerna till utsatt plats inom kommunen, men nej då inget svar på vårt brev inte.

Men så plötsligt ligger det då ett brev i lådan och återigen kan jag bara konstatera att hon måste valt planetens sämsta ombud.
Herregud Stockholm är stort det måste väl finnas någon människa där uppe som har något mellan öronen, för denna bruttan hon valt att föra hennes talan kan ju omöjligt ha det.

Kolla bara här.
I brevet informerar hennes sk juridiska ombud mej om att man måste genomföra en bodelning, vilket jag redan visste och vi i vår tur informerade lilla frun redan i december.
Vidare står det att man ska dela på allt att min sk fru då har rätt till hälften av våra gemensamma tillgångar som inte är enskild egendom, hon informerar mej om att vår gemensamma bostad där taxeringsvärdet uppgår till exakt 7620000 där jag äger 39% att den delen ska ingå i bodelningen.
Men att min sk fru inte har någon önskan om att utsätta mej för det att vi ska dela den gemensamma bostaden, hum.
Nej istället vill min sk fru ha en engångs summa på 100000 svenska kronor, hon vill ha sina silverbestick och lite böcker.
Hon vill heller inte ha hälften av dom spermie vi har kvar i Danmark. Mycket märkligt.
Ett villkor eller ett krav som dock ställs i detta något märkliga brev är att min blogg ska stängas.
Kan min tystnad verkligen vara värd miljoner?

Det är här jag funderar över om hennes juridiska ombud är klok i huvudet, eller detta är ännu ett nytt försök till att försöka tysta mej, jag menar, inte i helvete skulle en människa som gjort så mycket fel de senaste året bara nöja sej med 100000 kronor om hon tror sej kunna få ut mer, vad är det för ombud i så fall.
Nej jag tror att dom insett att här finns inget att hämta, allt är skyddat och tacka herren för det.
De skulle till och med kunna sluta med att min sk fru kanske får betala mej, de hade väl egentligen inte varit mer än rätt, se det som sveda och värk.
Och nån tanke på att lägga ner bloggen det finns inte i nuläget, jag är inte klar än, så lätt tystar man inte mej.

Jag har varit rädd en gång i livet, livrädd till och med och det var när hon kom och sa att hon inte ville ha vårt barn, att hon tänkte lämna mej ensam med ett litet barn med allt de ansvar det innebär.
Så nu när dom försöker skrämma mej till tystnad så får jag endast mer ved på min brasa och ett jätte leende på mina läppar.
Och en fråga hur lågt ska denna människa sjunka.

Tydligen är hon livrädd för mitt ord, att sanningen ska fortsätta att ligga som en mörk skugga över hennes liv, att de hon gjort mot mej och vårt barn alltid ska följa henne, förfölja henne, att hon vet att det hon gjorde var fel, fruktansvärt fel.
Hon vet att min blogg är levande och att jag har så många läsare, framför allt kanske i HBT- världen.
Hon är rädd för att hon inte kan gömma sej.
Jag säger bara varsågod och möt den rädslan jag mötte för ett år sedan, nu är det kanske inte så roligt längre, trots allt hade hon ett val, jag hade det inte.
Rollerna är ombytta jag har inget att frukta, jag är inte rädd längre. Inget kan skrämma mej.
Så länge Mollie mår bra känner jag mej odödlig.

Ja gott folk efter allt hon gjort mej, är det någon som tycker att jag ska ta hennes bud om att betala henne 100000 kronor och sluta blogga?
Och vad har hon fått siffran 100000 i från?
Och varför skulle jag betala henne de?
Är hon värd 100000 kronor och min tystnad efter ett äktenskap som varade i tre veckor innan hon hoppade i säng med en annan kvinna, innan hon ratade sitt barn?
Min fråga är vem har uppfostrad denna märkliga människa.
Ja vem det än må vara kan dom ju knappast vara nöjda men resultatet.

Jag kommer att berätta vidare hur det går i denna historia som till synes innehåller allt.
Så länge bloggen finns, finns jag.
Må de hata blott de frukta.

Jockarp.


10 kommentarer:

  1. Men... här måste något blivit fel kära du. Det är ju inte du som skall betala, det måste du inse människa, det är du som skall få hundra skära... minst. Så måste det vara, allt annat är ju helt befängt... å andra sidan så skulle det faen i mig inte förvåna om denna avart av människosläktet ovanpå allt annat illa hon gjort dessutom vill ha betalt för det!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Det är ändå så att man ska ha varit gift en längre tid för att ha någonsom helst rätt till sin partners saker. Alltså en längre tid än 3 veckor för att ditt skall räknas som hennes. Jag tror att damen bör skaffa ett ombud som kan den lagen. Visst kan jag ha fel men är rätt säker på detta...
    Jag förmodar att bostaden va din redan innan ni blev sambos... Och tre veckors giftemål inte ändrar på detta. Dock kan det väl vara så att vissa saker faller inom sambolagen. Ska vara gemensamma renoveringa o dyl...saker man köpt eller skapat tillsammans...Fast tydligen inte barnet ni skapade då iofs.

    Ge henne inte pengarna och låt dig inte tystas...det är helt klart min spontana reaktion...
    Denna människa hur är hon funtad...

    SvaraRadera
  3. Fan Leonora var glad att du blev av med idioten, hon har ju inte gjort ett rätt.
    Hon kan aldrig komma tillbaka till Sölvesborg, alla vet ju vad hon gjort, oförlåtligt. Hon kommer bli stenad om hon sätter sin fot här igen.
    Ta hand om dig och lilla myset.

    SvaraRadera
  4. Låt henne INTE tysta dig!!!
    Stå på dig, du starka kvinna!!!

    SvaraRadera
  5. Jag skulle vilja påstå att du gått vinnande ur denna affären! Helt plötsligt får ju du en halv vit volvo! Det är ju bättre än ingen vclvo alls - mer för pengarna. Så ztt säga.
    Skickar en styrkekram

    SvaraRadera
  6. Har hon verkligen ingen människa i sin närhet som kan tala om att hon är totalt störd och att hon ska ge upp, hon har ju gjort allt utom att ta ansvar, helt skruvat.

    SvaraRadera
  7. Jag är en av dem som kom fram till dig på tisdagen under Pride och sa hej (en kvinna med långt mörkt hår. Presenterade mig själv och min flickvän Linn för dig) Vill bara uppmuntra dig att ta reda på fakta och dina rättigheter. Jag har mycket svårt att tänka mig att erat korta äktenskap kan falla under något annat än just " sol och vårare". Stå på dig! Vi är många som håller på dig och Myset. / Veronica

    SvaraRadera
  8. Hej jag var oxå framme och pratade med dig under pride. Du var med två tjejer den ena mörk och den andra ljus. Du presenterade lilla Mollie för mig hon var så söt :-) Kan bara hålla med Veran Stå på dig alla flator håller på dig och myset.
    Kram Johanna.

    SvaraRadera
  9. Du är ju helt besatt av henne hon lämnade uppenbarligen dej pga en mycket god anledning och du borde vetat att hon inte hade några skyldigheter barkens mot dej eller ungen eftersom ni inte gjorde insem. i Sverige! Skärp dej

    SvaraRadera