fredag 12 augusti 2011

Lära gå....


Jag vet inte vad det är som händer med min lilla prinsessa men dom senaste dagarna har hon inte sovit med någon som helst ordning på dagarna.
Från att ha sovit 1 1/2 timme två gånger om dagen till enbart en halvtimme på hela dagen gör mej lite fundersam, kan de vara så att sömnmönstret kan ändras så drastiskt för att hon blivit lite äldre eller vad beror det på tro, ska det alltid vara så här eller är det bara en liten svacka, ja vad vet jag.
Funderar även om det inte är dags för att hälsa på igen på bvc, vi har inte varit på vägning och mätning av mys sen i Maj månad, det verkar ju visserligen inte gå någon nöd på henne, men jag är ju nyfiken på hur stor hon blivit, så jag får väl ta och lyfta luren och se om man kan få kontakt.


Besman :)

Vad det gäller frufronten så är det lugna gatan, vilket är behagligt eller beklagligt, vilket som kan ju funkar.
Behagligt att slippa snedvridna personer i min värld men samtidigt beklagligt att hon inte vill göra upp sina oavslutade affärer, i den meningen får jag väl lägga till att det är fler i hennes familj som har ouppklarade affärer med mej, frågan är klart hur har dom tänkt att lösa det?
Ja den som lever får se, jag börjar iallafall se på det hela med att det ska bli skönt att slippa dessa djupt störda människor i mitt och Mollies liv, för friska kan dom knappast klassas som.
Fega dårar......

Nutella is da shit :)


Status på myset är nu mera att hon är besatt av att dra pälsen av katten, hon drar och sen skrattar hon hysteriskt. Katten verkar faktiskt också uppskatta leken.
Hon kryper i full fart, hon ställer sej mot allt möjligt hon försöker flytta sej från bordet till soffan, hon kryper över trösklar, och nu menar jag inte småtrösklar som finns i nyare hus, utan stora breda hala trösklar, hon är grym.
Vi har monterat den fina lära gå vagnen som hon fick i namngivningsgåva av fruarna från Lund, de funkar sådär, jag råkade spänna hjulen lite väl hårt så hon kom inte ur stället,hihi, jag får nog släppa lite annars lär hon sej aldrig att springa med den.
Hon roar sej med att bitas och att blåsa sin mamma på magen så det blir pruttljud.
Hon äter bra nu, det slinker ner en halv burk barnmat och en tallrik gröt varje dag, vällingen har jag lagt på hyllan ett tag, tänkte att ett nytt försök ska till och ske när ammningen avslutas och det vet vi ju inte i dagsläget när det blir.
Själv har jag fått ett nytt recept på en kaka som vi snodde ihop i går kväll, den provsmakades idag till morgon kaffet, är det legalt?
De är det säkert vi mår ju bra både myset och jag, vi gör som vi vill....Såna är vi.

Packa vagnen :)
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar