lördag 13 augusti 2011

Mys dagar...

Sämre kan man ha det :)

En het klibbig, kvav dag, men bättre än regn iallafall, vi begav oss upp på berget.
Och jag har sagt det förut, men vackrare utsikt får man leta efter, nu står vetefälten mogna på vesan och bara väntar  på soliga dagar så det ska gå och börja tröska.
Vi gick upp på berget där vi har fri utsikt över gården och allt de vackra, ett ställe där jag och min sk fru haft åtskilliga frukoststunder och annat mys. Jag har inte henne kvar, men jag har allt annat av detta vackra, tacksamheten är stor över det.
Vi pausade på en gren som växt ihop mellan två bokar, det ser väldigt konstigt ut, men det är en perfekt höjd att slå sej ner och vila sej lite efter all svampletning.


Vilar oss i form :)

Jag tror att det är så att myset missat lite sömn nu ett par dagar för gårdagen bestod av en rejäl återhämtning hon sov överallt och i alla ställningar och i en hel del timmar, skönt att det verkar vara normalt iallafall, man lär sej hela tiden nya saker och att den ena dagen inte är den andra lik.

Lite olika typer av sovställningar, det verkar funka hur som helst och det är ju bra det. Flexibilitet de är grejer det.

Jag fick ett roligt samtal i går, när jag svarade i luren så frågade en röst i andra ändan, vill du följa med till Teneriffa? hihi klart jag vill, jag är öppen för alla förslag.
Just nu funderar jag faktiskt på att spatsera upp för toppen på kebenekaise, eller någon annan hög topp, någon som är intresserad och vill följa med mej och Mollie på vandringsfärd så hör av er. Jag kan åka i morgon om det är så :) De måste ju hända något nu snart.

Ja sen är de det här med fredagsmys, ja det försvinner ju lite den känslan, både då att man är ensam men kanske mest det faktum att som mammaledig spelar det ingen roll vilken dag det är, alla dagar är mysdagar, typ.
Om det är tisdag så har myset och jag tisdagsmys, onsdag onsdagsmys osv, hihi vilket liv va?
Igår hade vi iallafall fredags mys med Mollies kusiner, det var lite mys och ganska mycket bråk om godisskålen, men Mollie hade de bra iallafall.


Mys :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar