söndag 28 augusti 2011

Trevligt.....



Ja vad ska jag säga, än en gång konstaterar jag att jag måste vara bland dom lyckligaste människor på jorden, med allt fint som finns i mitt liv, än en gång kan jag konstatera att de enda som saknas i mitt liv nu är att dela de med någon som jag hyser kärlekens känslor för. Allt annat är klart. Allt annat har jag.
Jag delade dagen med en ny funnen vän, jag fick vara med och dela dagen då hennes son skulle få sitt namn.
Jag begav mej vid middagstid mot ett regningt och mörkt Helsingborg, myset var sömnigt så hon slocknade innan jag kommit ner i allén och hon sov hela vägen, så sällskapet bestod av Robyn och herr Winnerbäck de är egen tid det.
Väl framme så blev vi bjudna på god mat det lästes dikt och de sköngs sånger, när huvudpersonens storebror sjöng en sång för sin bror ja då ställde sej håret upp på mina armar, det var verkligen fint gjort och modigt.
Önskar att jag själv varit så modig och väluppfostrad när jag var nio år, men jag har väl tagit igen de nu, en del mognar sen och jag får väl ställa mej bland dom, själv insikt har jag iallafall.
Ett litet problem som stavas amningshjärna gjorde sej påmind när jag var på väg hem så fick jag göra en förbjuden u-sväng och köra tillbaka och hämta upp delar av mitt bohag.
Mot Sölvesborg igen och när jag var i Kristianstad fick jag ett nytt samtal om att dela av bohaget fortfarande befann sej i Helsingborg, Grrr kan man bli trött eller.

Väl hemma blev det matning och klädombyte av mys sen lastades hon i vagnen för en promenad upp till min bror, dom hade ätit kräftor och vi kom lagom till efterrätten.
Mollie hjälpte moster att vispa grädde och fick även slicka vispen.
Hon blev väl omhändertagen så att mamman fick socialisera sej med dom vuxna som var på plats, mycket trevligt.
Ja det här med trevligt, det är en sak som slår mej ganska ofta nu, man har inte roligt längre, man har trevligt, är det åldersbaserat att man inte ska ha roligt när man är över trettio och förälder eller vad beror det på, jag har inte roligt längre. Eller har jag det?
Hade man roligt (håll för öronen gud)när man festade och var ute på byn och hittade på galenskap, allt från att råna tuggummiautomater, spränga brevlådor, palla frukt till att köra moppe på fyllan, var det roligare än att sitta hemma en lördagskväll med en liten dotter som kryper runt och inte kan sluta skratta när man låtsas att man jagar henne.
Vilket är roligt?
Allt har nog sin tid, men galet roligt har jag inte, jag har nog moget roligt, hum finns det något som heter så tro....

Ja just det ännu ett tecken på hur mogen man är, jag firade ju 13 månader som fru Vilhelmsson i går, grattis till mej och grattis till min mogna sk fru, tänk vad tiden går fort ändå.
Ja snart har det gått ett år sen lilla frun stängde dörren och sa dom söta små orden, jag lämnar dej faktiskt inte bara, humf.
Jag frågar mej, va fan gjorde hon då?
Jag har då inte sett röken av den ansvarsfulla och mogna frun tillika mor till ett litet barn, hoho var är du?
Har jag missat något?


Jockarp.




1 kommentar:

  1. Dax att ge myset en ny barnstol!
    Verkar som har har växt sin gammla!

    Tack för en bra blogg!

    SvaraRadera