lördag 24 september 2011

Trött och Trolle....

Före badet :)

Igår stosade vi lugnt och i sakta mak fram på ströget i Köpenhamn, det var roligt att gå där och kolla i alla nya affärer, jag vet inte vad som hänt, men på detta halvår när jag inte varit där så har det hänt så mycket, många affärer som bytts ut. En del har stängts och andra har öppnats, kändes nästan som om man kommit till en helt främmande stad. De var lite småkyligt men vi hittade ett trevligt mathak där vi kunde sitta ute med gasoluppvärmning och med filtar så det var så mysigt så.

Ett Trött mys :)

Myset lurade lite på tåget, det var trångt och mycket folk trängdes när vi skulle hem, men en halvtimme fick hon vila i en av stolarna.

När vi kom hem så tog vi en sväng på berget sen blev det lite badning.



Badning :)

Dagen idag har vi börjat med att gå på berget i två timmar, vi gick upp till Trollestenen. Det är en sten som står långt uppe på berget den har upprättats till minnen av Greve C-A Trolle-Wachtmeister 1/7-1893-11/7-1955 På stenen står det att han var skogens vän. Jag har vetat att stenen stått där uppe någonstans men jag har inte vetat var, men nu så nu har vi koll på läget.

Trollestenen.

vi har hunnit med kanelbulle fika med grannfrun, vi satt ute på trädgårdsmöblerna det var ljuvligt även om det hängde lite regn i luften.
 Hela förmiddagen har vi alltså varit ute och haft de hur bra som helst. Efter middagen tog mamman ett en händigt beslut om att köra till Kristianstad, jag behövde inhandla lite teknik prylar till mitt bokprojekt.
Det ombesörjdes i en hast, allt jag behövde fanns tillgängligt, underbart. Vi tog en snabb sväng inom ekohallen och köpte en ny halkmatta till badkaret så att de inte ska stå ett mys på huvudet.
På väg hem åt myset på ett brev sen somnade hon, hihi hon kan hon lilla damen.
Nu sover hon tryggt i sin spjälsäng. Och mamman har egen tid.


Trött efter shoppingen :)
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar