lördag 22 oktober 2011

Elva.....

Färggrant värre :)


Vi gick i en fantastisk skog igår, den var verkligen super vacker, alla dessa underbara färger, hur kan man inte älska hösten?
Jag och en vän slängde upp våra små kottar på ryggen, släppte lös hundarna och sen bar det iväg, de är en frihet att parkera vagnarna hemma och istället ha våra småtungviktare på ryggen, den ena väger tio kilo och sällskapets kotte väger cirka tretton underbara kilo.
Högt tempo i motlut svetten rann längs ryggen och allt var helt perfekt, samtal som avlöste varandra i samma tempo som promenaden gick i.
Sällskapet slirade på en sten och välte men det gick bra för både barn och vuxen som väl var.
Jag skänkte tacksamheten en tanke av att ha allt de fina, friheten, vännerna, myset och det underbart att faktiskt kunna se och glädjas av det.
Hemma väntade en av dödssynderna. De var frosseri i form av nutellakaka. mängder så det nästan kan klassas som groteskt, skit samma. Vi hade bränt fett och vad kan då vara mer passligt än att fylla på lite av samma vara.

Eftermiddagen hängde myset hos sina kusiner. Hon hade målat teckningar, bakat negerbullar, ätit middag, lekt med lego och även hunnit med att somna. När jag kom hem efter psykologbesöket så låg hon och morbror i sängen och snarkade i kapp, dom var så söta så.

Psykologen ja, ja vi hade återigen ett mycket mycket bra samtal, här skulle de sättas ord på känslor, vilket har blivit lite av min speciallitet. Nu var det känslorna inför rättegången som skulle ordsättas och det gick minsann bra. Psykologen hade först lite problem med vilka känslor det var jag förmedlade, det var inte ilska, det var inte hat.
Tillslut kom vi till att enas om att det var ett lugn  med en touch av likgiltighet som skulle infinna sej. detta var tydligen något som stora talare använde någon form av betablockerar för att uppnå. Man tar helt enkelt en tablett av något slag som gör att stresshormonet adrenalin och noradrenalin inte kan nå hjärtat och därigenom motverkas alltså stress och nervositet.
Detta ser jag ju klart som fusk så här ska detta stadie nu helst uppnås utan dessa små betablockare.
Så är tanken iallafall.

Ja de hände mer igår. Jag pratade med dokumentärfilmaren och vi bestämde att de skulle filmas när det är dags att uppnå betablockningsstadiet. Tydligen hade dom filmat på en annan rättegång så dom vet hur turerna går. 
Med tanke på att det är jag som står åtalad så är det inga problem att få tillstånd att filma hela denna tillställning.
Jag måste återigen få poängtera det att jag tycker att det hänt så fantastiskt mycket intressanta saker detta året, hur stor var sannolikheten för ett år sen att jag skulle spela in en film på 60 minuter som ska visas i SVT. Noll tror jag....Ja tiderna förändras, hoppas bara att lite andra saker också gör det.

Så här avslutade myset dagen :)

Idag står det promenad och hästtävling på schemat för oss Jockarpstjejer, jag räknar med en dag med trevliga människor och många skratt.
Och dagens inlägg avslutas med att gratulera min lilla raring på 11 månadersdagen. Grattis mitt hjärta, mitt allt. Jag älskar dej.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar