fredag 14 oktober 2011

Förbannad....så in i....



Nu era jävla tomtar, pajaser, eller vad helst ni vill kalla er. Jag föredrar fega svin.
Nu är det färdigfjantat med mej, nu är det kokta fläsket stekt, era remmar är rakade, och tärningen är kastad.

Jag har på senare tid fått en massa mindre trevliga mess på min mobil, någon feg liten skit skriver på anonymt nummer att jag ska stänga min blogg. Ja raketforskning uteblir.
Men nu har fjanten gått för långt, långt över min gräns iallafall.
Att dra in Mollie i detta är lågt, bra mycket lägre än glocalnet.
Och fjanten har stavningsproblem hon heter MOLLIE inte MOLLY.
Och det är inte hon som har en blogg.
Skit samma gränsen är överträd på många ställen och ja jag som numera har lärt mej så många fina ord så kan jag informera att rättsliga återgärder har vidtagits i ärendet.

Ni fredliga människor som finns i mitt och Mollies liv, vill ni ha mitt nya mobilnummer så hör av er i något annat forum så ska jag ombesörja att ni får det.

Vidare information kan jag ge och det är att bloggen är och kommer så att förbli öppen, den stängs inte förren jag beslutat det och den väg som pajasen och ex frun försökt sej på att hejda min framfart igenom cosmos, kan jag bara säga, den är fel.
Men vad kan man förvänta sej av ett ängagäng som varken kan stava till empati, ansvar eller mod.
Däremot bokstäverna F E G fick dom minsann lära sej tidigt i plugget.



Jag sätter självklart Mollie främst, men nån jävlar ordning får det vara på torpet.
Yttrandefriheten när den är som vackrast. De viks inte en tum, pennan den sitter i pennvässaren.

Nu håller vi fredag i
Jockarp.

5 kommentarer:

  1. Stå på dig Leo! låt dom inte kunna reta upp dig. Du vet sanning svider för vissa att läsa och kan bara tänka mig att det är en viss person som skulle tänka sig göra en sådan sak.....

    SvaraRadera
  2. bra du har polisanmält dem!! sånt här beteende gillas inte!! polisen kan även spåra i en stor del anonyma mess. berättar det inte här, men vi kan höras av kring det om du vill. har ett par andra idéer detta men inget som jag vill dryfta här, tänker inte ge några tips till sådana här nötter helt enkelt.

    vi alla vet att du sätter Mollie främst, du ska endast stänga ned din blogg om du själv känner för det, inte för att någon annan försöker hota dig till det. de som inte gillar din blogg kan ju starta sin egen.

    SvaraRadera
  3. Vad har hänt??? Vad det än är så ligg lågt med vetskap om att du har all sympati du kan få från de allra flesta och låt inte några idioter fördärva något för er. Var övertygad om att er tid kommer... lika väl som även de andras tid gör det fast det då kommer att drabba dem illa.

    SvaraRadera
  4. hahahaha jaså du får smaka på din egwn medecin nu ;) de är väl dusom inspirerat till de kära leonora:)

    SvaraRadera
  5. Tack för dom fina kommentarerna, den sista förstår jag förvisso inte riktigt vad personen i frågan syftar på, kanske man kan få en förtydligan. Vänligen Leonora

    SvaraRadera