tisdag 18 oktober 2011

Myset med mera...



Med mera kort....Ja nu har det hänt, ännu ett vuxenpoäng att lägga till samlingen.
Jag har haft ica kort i flera år men nu har jag alltså även då ett med mera kort, denna socialistiska koncern har nu alltså blivit en medlem rikare och detta iform av fröken Vilhelmsson, ja jag tror knappt att de är sant men prisa återbäringen säger jag bara. Vi var inom en sväng på coop och myset fick prova ett par gummistövlar, jag tyckte nog att hon såg lite skeptisk ut till att börja med, men det släppte allt eftersom.





Vi har fikat med några hemvändare från London, och myset fick en ny fin schyst kofta, fint som snus.
Vi har ju klart även passat på att fika i skogen med nu när dagarna varit så underbara. Och visst är det något visst med att dricka kaffe från en termos långt uppe på berget. Vilken barndom myset har, må hon aldrig klaga på den.




Vi var inne i den stora staden Karlshamn häromdagen, vi var i Kina och vände, hann med en lunchbuffe med lis och vållulle, bara kinapuffarna som saknades. Mysigt värre var det i allafall.
När vår vän var inne och ekiperade sej satt myset och jag ute på en parkbänk och njöt av det fina vädret.
Även torghandelen fick sej sen ett celebert besök av oss lantisar. Mammadagar när dom är som bäst.


Dagen igår gick i promenadens tecken, cirka fyra timmars bergsklättring återigen ett litet möss uppsamlings heat och massa möten med människor, blåsor under bägge fötterna lagom mysigt vill jag lova. Tvättning av bilarna igen och lite bruning av blek hösthud på altanen.
Dessa dagar ha även inneburit lite bubblor i huvudet, myset tippade på ett trappsteg och jag fick en bildörr i skallen, nu ser vi också ut som conehead, men de bjuder vi på.

På spaning ;)

Jockarp.

   


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar