tisdag 13 december 2011

Luciatåg 1/3....

Spännande med lucia...

Den tolfte december passerade utan några nya hyss från ex frun.
Nu kan det ju vara så att det inte kommit till min kännedom än.
Sista dagen för överklagan av tingsrättens beslut var i går, så vem vet, kanske de kommer en ny suprice snart. De blir nu åter spännande att gå ner till brevlådan.
Jag ordade lite om det med ett par vänner och visst vi resonerade väl som så att överklagas det så är hon ju dummare än dummast, likväl så kom vi fram till att det skulle inte förvåna oss, för så mycket tokiga påhitt som kommit från min ex fru, så kan väl vad som helst hända.
Vi får se tiden an. Uppdatering i frågan kommer löpande....

Ja ett par vänner var här och såg till att vi hade en fin förmiddag, en lite tjej som är ett halvår äldre än Mollie, men med betydligt mycket mera hår busade runt bland alla leksakerna, tjejerna tittade mest på varandra och åldern är inne då de den ena ungen har ska klart den andra ha, så det var medling på hög nivå.
Myset åt middag och tuppade av i vagnen efter bara ett på drag fram och tillbaka, väldigt lätt nattad efter allt lekandet.

Virvelvindarna har varit i farten :)
Vad det gäller dom där väldigt obehagliga och mindre trevliga sms:en som jag fick med deverse tips på vad jag skulle göra och förbereda mej på om jag inte stängde bloggen, dom har nu upphört.
Min hypotes är att det inte var roligt att hota ett litet barn som inte kunde varken förklara eller försvara sej, det blev nog liksom inte kul, mindre roligt var det väl med kanske att bloggen inte stängdes:)



Kvällen bestod av luciafirande, de första, vi har två till inplanerade inom en snar framtid, lilleman var stjärngosse, han och en grabb till sjöng ihop och det lästes verser till höger och vänster, dom var så duktiga så.
Myset var helt tagen av stunden och bara stirrade på den fina lucian alla tärnorna, tomtar, peppakaksgubbar och sen stjärngossarna med då så klart.

Vår lille stjärna ;)
De var en fin men kall och rå kväll, som avslutades med pizza i palatset.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar