söndag 18 december 2011

Lugna dagar....



Jag har hittat ett recept i min kakbok som måste vara felskrivet, jag är säker till 99% jag har nämligen de senaste dagarna gjort 4 omgångar och med soptunne resultat varje gång.
Det värsta är att jag är nästan säker på att jag gjorde dessa kakor som barn och att de just var efter de receptet.
Resultatet då om jag minns rätt var utsökt.
Ja ja skam den som ger sej, lite nya ingredienser sen var det väl själva ... om jag inte ska gå segrande ut ur den striden.

Annas har vi gått lugna gatan i några dagar, jag har inte känt ett dugg för att socialisera mej. Nej istället har jag börjat dagen med att ta upp min lilla sockersöta dotter på armen sen har vi gått och satt oss på golvet och tittat på julgranen, där har vi suttit och tittat på alla ljusen och känt doften och bara njutit.
När vi tröttnat eller baken domnat bort på grund av de hårda golvet så har gröt intagits.
Vi har busat, läst böcker, kuddkrigat, badat, promenerat, kört traktor och ridit gunghäst.

Igår var vi ute i hagen hos hästarna, jag min fjönt trodde att min gamla tävlingshäst hade lugnat sej med åren och blivit barn vänlig.
Nix pix, så fel jag hade, dom ränderna går nog aldrig ur den damen.
Jag trodde i mitt stilla sinne att jag skulle kunna sätt upp Mollie på henne, ja de kunde jag, med det uppskattades inte, öronen bak och benen lyftes i ett försök att skrämmas, jag blev inte så värst skraj, den damen kan jag på mina fem fingrar, men man ska för den sakens skull inte utmana ödet så vi avslutade påhälsningen med att gosa lite i hennes nu alltför långa man.

Jag fick ett samtal från en jobbarkompis som kom med ett förslag till mej vad de gäller när jag ska börja jobba igen, nu dröjer det ju ett tag till men man måste ha planen klar och denna plan lät bra.
Nu ska jag bara får chefen med på tåget så ska nog mysets och mitt liv bli väldigt behagligt.
Chefs angripning väntar således redan i morgon.

Vi gjorde en super god kycklinggryta till middag igår, jag har ätit den hos en vän och det var där jag fått receptet i från. Men jag har aldrig gjort den själv och problemet var att jag visste i runda slängar vad den skulle innehålla, men jag visste inte mängden.
Ska jag sammanfatta de så finns ingen genväg till en god måltid, ska det bli gott jag då ska det till grädde och det i hiskliga mängder ;) Mums...



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar