söndag 4 december 2011

Nobel middag....

Fin middag var det ja ;)


Jag drömde i natt att myset hade börjat gå, ja jag vet att det inte är långt bort, men hon gör det inte än, jag blev nästan lite småsur när hon lyfte upp armarna och antydde att jag skulle lyfta upp henne, lite typ, - gå själv latmask ;)

Mjölk är livet....Ja ni må tro det, vilken skillnad på humöret, surt, krängt och oförskämt gnälligt, ett litet besök under tröjan på sin mamma jag sen är det solsken i blick och livet leker återigen. Hon har tur hon fröken Vilhelmsson att mamman är gammaldags av sej och förutspråkar ammning, hade mamman varit något mer modern hade dessa sötebrödsdagar varit ett minne blott, vilket dom förhoppningsvis snart ändå ska vara.

Jag har investerat i en ny mobil och det är så mycket finesser så det är inte klokt, jag hörde härom dagen att när man först flög till månen så gjorde man det av hjälp lika mycket data som det finns in en mobiltelefon, är inte det helt fantastiskt, konstigt ändå att dom kom tillbaka. (ja inte Laika då)



Vi var på en otrolig flott middag i går kväll, det var så fint och så gott alltihop.
Efter maten och när godisskålen ställdes fram så angrep vi det gamla sällskapsspelet rappakalja, ja vi skrattade något så hysteriskt åt alla tokiga ordförklaringar, vissa mindre rumsrena än andra.
Myset badade i hundvattenskålen sen somnade hon i vagnen.
De var en bra kväll, en kväll att minnas. Tack för det alla inblandade.


Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Tack själv! De måste vi göra om snart:)Ett gott skratt förlänger ju livet så med några sådana kvällar lär vi alla bli väldigt gamla...:)

    SvaraRadera
  2. Tror inte människan varit på månen, varför har man inte varit där igen?
    På månen finns ingen vind o på foton ser man att flaggan vajar. Hi hi bara ett litet inlägg. Kör hårt bästa mamman

    SvaraRadera