söndag 11 december 2011

Okunskap och frosseri....



Ja och så vad då äntligen årets choklad julkalender på plats, dom ha varit inköpta sen långt innan den första december men av vissa omständigheter har dom befunnit sej på annan ort.
Vi ligger nu lite efter med dom små söta godsakerna men jag hoppas att vi ska komma ikapp innan julafton, vi får kämpa på lite helt enkelt :)

Livet ter sej ganska behagligt ibland...

Hmm ja dessa fantastiska telefoner, jag tycker att det är smått fantastiskt att det finns så mycket man kan göra, min nya telefon är helt otrolig, den kan det mesta,den kan hjälpa mej att hitta, den letar upp det gula M:et till mej vart jag än i världen vänder mej, jag kan facebooka och googla när helst jag vill och behöver det.
Men vissa saker har jag problem med, för det första så trodde ju jag och mitt lilla huvud att om man köper en sak så ska de fungera, så jobba vi, huvudet och jag alltså.
Men nej så fungerar det tydligen inte riktigt, jag fick till min telefon ett gratis års användning av spotify, de var ju jätte bra, då kan man ju koppla in telefonen i usb uttaget i bilen och lyssna på vad man vill när man vill.
Jo jo eller hur...så enkelt ska det inte gå, de funkade i en vecka sen sa de stopp, var problemet är har jag inte en aning men det är väldigt retfullt.
Vad som är än mer retfullt det är den här tjänsten mms, varför fungerar den inte när man köper en telefon?
Varför ska man behöva ladda ner grejer hit och dit, ringa tjugofem samtal och likväl funkar inte skiten, jag blir tokig.
Denna tokighet beror klart på frustrationen och okunskapen över dessa fina finesser, som jag har så nära men ändå så långt borta. *morr*

Min lilla melontjej...

Ja och så fenomenet julbord, varje år ska man frossa i alla godsaker från grisen, fisken och lilla kossan, de ska sen ätas gröt med saftsoppa och vidare lilla mandelmusslan med grädde och sylt på. Spetsa gärna på med ett lass skumtomtar och mängder med julmust, så har man en kräkvarning som inte är av denna värld.
Jag begriper det inte, varje år äter man dessa sjukliga mängder och blandningar och varje år säger man, aldrig mer, jag ska inte äta på detta viset mer, det är inte okej. Likväl satt man där återigen och rapade hela gårdagskvällen och mättnaden kommer nog att hålla i sej hela denna dagen med.
Det var en fin lördagskväll även om delar av familjen saknades.

Vissa bara måste muppa sej...

Tycker om dej iallafall lilleman <3

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar