onsdag 7 december 2011

Pinaler i massor....

Bakom ratten igen då ja...


Gårdagen fångades med diverse roliga och spontana påhitt.
Vi är optimister av hög nivå jag och lilla väninnan, ja vid närmare eftertanke är vi inte riktigt kloka. Men oftast har vi ändå väldigt roligt på våra utflykter.
I vilket fall som helst packade vi in en treåring en femåring och sen myset med så klart, in i bilen och sen iväg.
När detta gäng är iväg på turné brukar vi hamna i skånesdjurpark, vilket är väldigt passande för alla gillar vi ju djur, men inte i går inte. Igår hade vi siktat in oss på ett ställe som hette trädstället och ligger i Skyryp.
Hihi det visade sej vara ett mindre bra val med dessa något unga svenska medborgare.
Trästället var nämligen en butik som innehöll precis allt, ja och lite till, jag blev helt yr i huvudet av alla pinaler och sen skulle vi ju hålla reda på alla våra småttingar med så dom inte rev ner någon dyrgrip.
Det var tomtar, troll, fin serviser, trädgårdsredskap, ljus i alla färger och former, leksaker, godis, dukar, spaljer, krukor, Pust, ja där var verkligen allt.

Hoppsan här blev något fel...

Så ska de se ut jue...

Efter att ha svettats där en timme utan att göra ett enda litet fynd så körde vi hemåt igen.
Mollie blev vansinnig i bilen (numera kallas hon av vissa för skriet) så i Hässleholm blev det depå stopp på gula M:et. De serverades en burk med gröt och hon snodde till sej ett litet pomfrites där mitt i all hast. Alla ungarna in på toaletten och sen vidare.
Stopp igen på ekohallen och ja där var faktiskt kaoset ett faktum, att vi ens svängde in där fattar jag inte.
Barnen betedde sej precis så som barn ibland gör i affärer, Mollie ville  inte sitta i vagnen, hon ville inte bli buren, utan lilla fröken ville ta sej fram för egen maskin, vilket då inte lämpade sej i just detta läget.
Grabbarna var givetvis också på topphumör, de petades på allt och varje traktor skulle kollas in.
Även kundvagnen skulle provköras, både uppifrån och underifrån och mitt i allt detta så ringer klart telefonen.

Vink vink :)


Till kassan vi går och vi agerar som ett gift par, vi har full koll på allt, barnen går från famn till famn och varorna läggs upp på bandet och betalas, de packas i påsarna och sen rullas de vidare mot utgången.
Innan vi går ut ska blommorna som inhandlats få lite papper runt sej så dom klara den allt lägre temperaturen som nu har börjat råda.
När jag lyfter på en blomma så ser jag en liten liten pepparkaksgrisform ligga där nere helt ensam i vagnen, den hade kommit under blomman och inte gjort ett enda litet grymtande ifrån sej.
Så ja då har jag åter stått för en olaglighet, jag vet inte vad jag ska göra 6,95 har jag nu stulit för och ändå är samvetet på topp. Förra gången detta hände var på Ikea och självscanningen, där missade jag en liten plastspann som skulle agera sopspann här hemma.
Jag kommer nu iallafall att baka hur många grisar som helst och njuta av dom var enda en.
De kan jag göra med gott samvete för jag har garanterat blivit blåst av dom innan i affären, så nu jämnar vi bara ut de lite grann.
Så jobbar jag, god jul typ.

Kanske herr tomte kommer med en docka...

Ja de var inte slut på utflykten där inte, nej vidare in till stan och målet var textillandet även kallat i folkmun för lumpaboden, där skulle det köpas tyger till julpysslet och jag behövde en ny lite juligare vaxduk.
Vi kom dit men myset hade nu gett upp allt och sov sött, så grabbarna, myset och jag hängde kvar i bilen.
Vaxduken uteblev således.

Stor vagn envist mys...

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar