fredag 6 januari 2012

Är hämnden ljuv?



Beckmörkt, ja det var mörkt nästan hela dagen i går och det sägs gå mot ljusare tider, ja de hoppas jag.
Just nu är jag inne i ett grymt stim, jag fick så många glädjande besked och de är så många roliga projekt på gång nu framöver, det är underbart.
De handlar ju om min situation som jag hamnat i på grund av vissa omständigheter, jag tycker det är bra att det faller ett ljus över den mörka skugga som Sveriges rikeslag lagt över oss hbt personer, ut i ljuset med alla trollen, upp till ytan med vad som är tokigt.

Vissa ser det som om jag håller på att ta ut den ljuva hämnden, att jag har ett hämnd begär över det min ex fru gjort.
Så ser inte jag det, men om så skulle varit fallet, vem skulle kunna döma mej för det och vem skulle överhuvudtaget tycka att det skulle vara märkligt?

Nä gott folk jag har inget hämndbegär däremot kan jag inte låta bli att tycka att andra ska få reda på hur det kan gå när kärleken är blind, när man luras gifta sej när man luras in i drömmen om en familj, när man tror blint på någon annans ord.
När man har total tillit till en annan människa, en människa som visar sej leka med andras människors liv.
Vem gav henne den rätten?
Man blir tvingad att leva och tar ansvar över det man gjort och även det som andra gjort. Att man ska tvingas ansvara över vad andra "vuxna" människor ställt till med.

I dessa projekt jag pysslar med kommer min ex fru att få ta ansvar för sitt handlande på ett eller annat sätt.
Som jag sagt innan sanningen är hård och här kommer den träffa stenhårt var så säkra.
Men hämnd skulle jag nog inte välja att kalla de, möjligtvis upplysning.

Det är över ett år sen allt detta rullades upp och fortfarande har media intresse i frågan.
Jag frågar ex frun.
Vad tror du anledningen till det är?
Ja jag kan svaret men de tror jag att alla andra också kan så jag behöver inte glänsa och vara någon besserwisser i frågan, jag är ödmjuk och låter alla fundera fritt, även ex frun.
Varför vill media skriva om detta fall, fallet med två kvinnor som älskar varandra, gifter sej, skaffar barn, där den ena ballar ur, skiljer sej, polisanmäler och spelar ett misshandlat offer?

Jag behöver inte skriva anledningen men jag ska ändå ge ett par hjälpande ord på vägen till min ex fru så hon kan förstå varför 2012 kommer att bli hennes tuffaste år någonsin...
Extremt, bisarrt, sinnessjukt, egoistiskt, oansvarsfullt.
Hon är den första och förmodligen enda kvinna i Sverige som lämnat sin höggravida fru 8 veckor innan de lilla barnet föddes.
Wroom Wroom. Varsågod rätt in i historiaboken där.
Hoppas de var de hon hade tänkt sej.

Småilsk ;)



Jockarp.

3 kommentarer:

  1. Hej Leonora! Jag vill börja med att tacka dig för den kamp du för, den kommer om du segrar skydda många barn! Våra rättigheter och skyldigheter som rengbågsföräldrar måste få samma status som hetrosexuellas, så är det bara :) Sen ville jag tipsa dig om en annan blogg som är skrivs av en kvinna som har ditt motsatta problem, hon kastades ut av biologiska modern och fast de var gifta har hon inga rättigheter till barnet. Också en konsekvens av denna mycket ihåliga lag. Jag länkar till hennes blogg så kan du ju göra vad du vill med det :) http://chaosandcoffee.blogspot.com/

    SvaraRadera
  2. Du är ett stort jävla ego!!!!!

    SvaraRadera
  3. Ja visst är du ett ego. Det är alla föräldrar som vill sina barn det allra bästa. Ens barn kommer ju alltid först, så fortsätt du med att va det bara :)
    Intressant med den andra bloggen. Oxå en hemsk vinkling på problemet...
    Kramar Anna "Spinning"!!

    SvaraRadera