söndag 1 januari 2012

Skål...

Myset på herrasätet så klart :)

Efter viss datorstörning och sömnproblem så blev de likt övriga Sverige även nytt år i Jockarp, jag har inte en aning om hur jag ska sammanfatta år 2011.
Jag tyckte att 2010 var ett märkligt år med allt från mitt eget bröllop, barnafödande till uppbrott med sin stora kärlek, ja 2011 fortsatte på samma vis och blev lite lagom händelserikt.
Jag firade ett årig bröllopsdag, jag skilde mej, jag satt i polisförhör jag fick försvara mej i tingsrätten, jag blev friad för allt min nu ex fru hittat på om mej. Jag har blivit hotad.

Jag har gått i pride paradtåget med min dotter och min mor.
Vi har varit på flatbröllop vi har tyvärr också varit på begravning.
Vi har varit ute och rest, kanarieholmarna, Barcelona och NewYork, kört runt i Sverige och kollat in vårt vackra land, träffat nya människor.
Vi har dejtat, ratat, saknat.

Jag har firat min dotters första födelsedag, jag har träffat politiker, vackra människor ovackra människor, fulla människor, sjuka, starka och väldigt svaga människor.
Jag har älskat, hatat, tröstat, förbannat människor.
Jag har gråtit, mått dåligt.
Jag har skrattat hysteriskt och varit lyckligast på jorden.
Ja kontrasternas år helt klart men ändå inte hälften så upp och nervänt som året innan.
Det går nog på rätt håll.
Kan kanske 2012 bli ett ännu lugnare år tro?
Ja vem vet, jag har en del stora projekt kvar, film, bok, myset, resor, jobbet ja livet helt enkelt...







Avslutningen på 2011 blev iallafall helt i min smak, lugn och skön med människor jag är trygg med, människor jag tycker väldigt mycket om.
Lite panik blev de dock när vi lite naivt trodde att nyårsmenyn skulle införskaffas i samlad trupp efter klockan fyra, ja vi fick helt enkelt bege oss till grannkommunen i en hast för att finna en affär som var öppen.
Vi fick inte den tänkta menyn men jag får nog ändå säga att det var bland dom bästa middagarna de året, lätt in på topp tio listan.
Medan vi väntade på att den utsökta nyårs maten skull bli klar hade vi paket öppning på köksgolvet. Mysigt värre. Jag fick passande nog en ny bakbok gästerna tyckte att jag behövde utvecklas i min bakkonst, så ja bagarhatten på.



Myset slumrade in vid halv nio och sov fram till tolv då bomber föll över Jockarp likt ett världskrig.
Vi soscialiserade oss i soffan med godsaker och mycket vuxna mogna samtal, ja vi är vuxna nu.
Innan myset vaknade nån minut efter slaget så hann få upp en kom loy och tända lite tomtebloss, skåla i äppelcider på 0,3% ja sen fick jag återgå till min numera livsuppgift....Att vara mamma.
Soffhäng följde en stund, de var ganska mysigt att Mollie vaknade och var med dom första minutrarna på detta nya år, det kändes bra på nått vis.

Alltså ett underbart skönt slut på det förra året och det nya startar med fina vänner och med en liten dam som betyder allt för mej.
Gott nytt år alla vänner, familj
och gott nytt år min älskade lilla Mollie.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar