torsdag 19 januari 2012

Stimulans....

Prinsessans nya kläder ;)


Dagens klipp eller kanske årets klipp har nu gjorts.
Ekohallen har nu slagit sej in i klädbranschen, så alla ni som har barn gör helt rätt i att ta en sväng dit.
Själv har jag har nu köpt vinterkläder och fodrade regnkläder till myset så hon klarar sej hela livet och de för den löjligt billiga summan 80 kronor styck och nej inte 80 för jackan och 80 för byxorna utan för hela kittet. Helt sjukt jag vet.
Tittar man sen på vad dessa kitt skull kosta så blir man ännu mer nöjd. ja 800 spänn, alltså 720 kronors rabatt, kan väl bara säga att jag fetgillar det. Det är affär i min smak det.
Ja så nu har myset två ställ i storlek 80 ett i 86 ett i 90, 100,110 och 120 känns förträffligt att ha de investerat och klart, framförhållning is da shit.

Vi tog en sväng in till Kristianstad och gick på café, de som slog mej var att det måste vara väldigt tomt i mångas pengabörsar just nu för det var knappast en människa på stan, det var så lugnt och skönt så, inte ens fikande mammor och barn syntes till.

Jag fick ta del av glädjande nyheter, att det väntas fler barn på vår jord, jag har sen nyår fått reda på två nya graviditeter, vilka båda ska hållas hemliga ett tag till.
Jag vet inte vad det är men sen jag själv blev mamma så gläds jag oerhört med alla som blivit gravida och alla små nya liv som poppar upp lite var stans.
I dessa fall var det heteropar och jag ska väl inte sticka under stolen med att jag tycker att det är snäppet roligare med små rengnbågsbarn.

Jag hade även givande samtal men fröken/fru Clara här på bloggen igår och jag måste säga att det gläder mej, jag tror att det är en dam jag skulle kunna ha väldigt intressanta samtal med.
De finns människor som sporrar och triggar igång något i mej, jag vet inte vad det är, det är inte en försvarsställning men ej heller en anfallskänsla, det är något på gränsen till båda, jag blir iallafall stimulerad av det, jag gillar det, det blir lite som med politikerna jag busar med emellanåt, vilka jag nu åter tänker angripa med nya brev.

Ja för just vad det gäller dessa politiker som har svarat på mina brev, som svarat med att det är justitieministern som ska ta tag i lagfrågan. Så nöjer jag mej klart inte med det.
Jag fnullar just nu på ett nytt sätt att angripa detta och det är att hitta rätt, att finna den lilla nål i den gigantiska höstack, att finna den som kan dra i detta och lägga fram det på rätt bord, till rätt person så rätt beslut tas.

Ja nu börjar en ny rond i matchen Jockarp vs Regeringen.

Café häng :)


Jockarp.

2 kommentarer:

  1. åh åh jag var också på ekohallen. de hade flanellskjortor, vilket jag tycker är sinnessjukt på alla som...eh...ja, har två ben, till barn. 30 kronor styck! o det var ingen kass kvalité eller så, jag lägger asmycket pengar på barnkläder o betalar lätt 400 för en skjorta, men dessa var minst lika fina. heja eko.

    SvaraRadera
  2. Mmm jag köpte med en rödrutig fin skjorta till myset, den var förvisso lite stor, men den växer hon snart i.
    Jag pratade med kassörska och hon informerade mej om att dessa billighetskläder kommer att fortsätta, håller med, heja Eko.

    SvaraRadera