onsdag 29 februari 2012

Sångfågel....

Tralla la la laaa


Nattning av mys är ju ibland inte så lätt och när hon ligger i sängen och brummar med munnen och tar sina små fingrar och spelar på läppen, när hon tar mina fingrar till sin mun och jag då ska göra de samma och spela på hennes lilla mun, ja att låta bli att fnittra då är nästan en omöjlighet.
Hon är en riktig liten person nu med sin egen vilja och sina egna små trix, de är underbart att få vara med henne när hon lär sej livet.

Till min stora glädje verkar det minsann som att hon uppskattar musik, både att lyssna på men även att spel själv, nu händer det ofta att hon springer in och drar en repa på tafflen, jag kan bara säga att det gläder mej oerhört.


Eh vem behöver en pall.....


En ny lag gick igenom igår och det var väl en lag i rätt riktning ett nytänk och att Sverigen hänger med i svängarna, på det hela är jag nöjd med att ensamstående ska ha rätten att inseminera sej i Sverige, men fortfarande är de ingen som vill/orkar ta tag i den frågan jag väckt på så många olika sätt.
Jag kan på ett sätt hålla med Göran Hägglund, att ett barn har rätt till båda sina föräldrar, jag tolkar det på mitt sätt och jag väljer att tolka det som att ett gift homosexuellt par ska båda ansvara för det barn som sätts till världen, förmodligen är det inte så Göran H menar, men det är hans problem...Ja och även mitt då (lite).

Jag gav en intervju igår och jag måste säga att de var fantastiskt, först och främst var kvinnan som kom innanför dörren väldigt intressant, jag bad henne berätta lite om sej själv och hon började då glatt, hon var 46 år fyrbarnsmamma och regnbågsmormor, bara där blev jag glatt överaskad och väldigt intresserad, vidare berättade hon att hon studerade psykologi en studie hon återupptagit efter några års uppehåll på grund av olika anledningar.

Detta med föräldraskap hade intresserat henne genom hela livet....Vad är egentligen föräldraskap. Hmm ja det är inte det lättaste att bena ut.
Min historia bandades och stoppade efter två timmars samtal, det var en känslosam berg och dalbana, som när jag läser min bok, kommer det över mej vad jag blivit utsatt för, vilken sjuk människa jag haft i mitt liv, hon som jag trodde var min vän i livet. Bevisligen en mycket mycket dålig vän.
Ja intervju innehöll både tårar och skratt, märkligt ändå att jag kan känna så mycket efter så lång tid.
Ja bearbetning pågår....

När jag kom upp till mormor som så vänligt tagit hand om myset under intervjun så kom myset springande emot mej med utsträcka armar och slängde sej om halsen på mej, som jag väntat och längtat efter den händelsen.... Äntligen händer det, (de kan ju förstås bero på att det inte inträffar just på grund av att vi sällan är ifrån varandra ;) )
Men det var en stor känsla som gjorde hela mej upprymd och faktiskt kände jag känslan av att jag varit saknad och de var lite trevligt tycker jag.
Vi tog en liten promenad i byn, de var skönt att komma ut och andas ljumen vårluft, de är på gång nu, det känns, underbara vår.
Ja just ja...Lena PH ska göra årets pridelåt, det kommer bli kalas det :)

Så mallig så....:)

Nu är det dags för äventyr....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar