onsdag 22 februari 2012

Snöboll....



Jag får tacka för alla tips vad det gäller barnvagnsvalet, det är verkligen inte lätt att välja så de ska passa in i mitt något märkliga liv.
Jag fick tips på en del vagnar men där priset i mina ögon var horribla, de är säkert toppen vagnar, men jag vill kunna använda och plåga min vagn utan att behöva var allt för rädd om den och förlora allt för mycket pengar på kuppen.
Jag slog därför till på den trehjulade babytravelvagnen den jag var inne på redan från början, de fanns fina vagnar i samma märke i utgående modell, men där fanns det inte ställbart fotstöd och de tycker jag nog att myset skulle ha.
Så ja, 3500 spänn lättare blev börsen, inte min då som väl var ;) Mollie fick betala. Skojar bara, men tusan vad dyrt de är med barn....

Lika som små bär. Visst ;)


Så klart var vi tvungna att provköra en sväng på berget när vi kom hem och bättre betyg kan den väl knappast få, myset somnade och sov hela rundan.
Jag som chaffis var också ganska nöjd, jag spärrade framhjulet så det gick stadigt och lätt över stock, sten, is och snö.
Men jag tror att jag ska nysa i lite mer luft i däcken så att den rullar än lite lättare.
Jag tror att vi ska kunna trivas fint ihop nu i några år framöver.

Innan vi lämnade stan så passade vi på att bli bjudna på café, vi gick till de trevliga conditoriet Duvander med anor från 30-talet, jag gillar de gammeldags inredda cafét, de är helt i min stil, inte så hippt och modernt som de så ofta är nu för tiden.
Nej här är det högt i tak vilket som hålls uppe av marmorpelare, blandad inredning med soffor och stolar och bakelserna sen, ja dom går inte av för hackor inte.
Det var ju fettisdagen men som den något motströmseglande människa jag nu är så delade myset och jag på en snöboll i stället för en temla, ett bra val, den smälte i munnen, mums :)



Jag börjar sakna mina besök på bvc, jag har ingen koll alls om myset följer lilla kurvan som de så vackert heter. Jag bryr mej inte heller för hon ser ut att må bra, pigg som en mört och full fart från morgon till kväll, men jag tycker att det är roligt att komma in och prata lite med sköterska och ta längd och vikt på henne (inte sköterskan då), kanske inte bara för min skull utan för att det kan vara roligt för myset själv när hon blir större att jämföra.
Som typ när hon tittar i sin lilla bok och hon kan jämföra vikten som tvååring med en bale hö, eller en cementsäck, eller längden att när jag var ett så var jag lika lång som två skollinjaler eller någon annan liten söt jämförelse, endast fantasin sätter gränser.
Ja jag får nog ta och boka in en tid för ett lite besök för att hänga myset i besman igen...

Stort mys liten kappsäck ;)

Ja och i dag börjar bokrean, i say no more ;)

Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Ska man titta efter något särskilt eller vad menas?

    Kram Asarum;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe...Om det var bokrean du tänkte på så var det bara min sjukt humoristiska sida som gjorde sej påmind, jag fick ju genomgå en rättegång där en bok spelade huvudrollen ;)
      Min bok är inte riktigt klar än och de kommer inte att reas ut ;)

      Jag har fortfarande inte hört något om luren så vår träff kanske får väntas på sej en vecka till :(

      Vänligen Leonora

      Radera